Маноил Манев: Нямаме притеснения от ревизия, каквото повикало - такова се обадило

  • 16 април 2021 09:07

  • 3004
  • 79
Маноил Манев: Нямаме притеснения от ревизия, каквото повикало - такова се обадило
© Булфото, архив

Аз се сещам за една стара българска призказка – "Каквото почукало, такова се обадило". Когато използваш уличен език, квалификации, обиждаш, няма как да получиш друго отношение. Така депутатът Маноил Манев от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в коментира отказа на Бойко Борисов да отиде в парламента и лично да подаде оставката на правителството. 

Според Манев е било категорично недопустимо отношението към бившия председател на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева, която и сега беше номинирана за поста от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Депутатът обаче отказа да назове името на колегата от друга партия, обидил Караянчева. Вчера при обявяване на номинацията й имаше подигравки, а председателят на ПГ на "Има такъв народ" (ИТН) Тошко Йорданов коментира пренебрежително за "тази кърджалийска представителка". 

Ива Митева с първи решения в НС, Бойко Борисов ще бъде изслушан утре

Според Маноил Манев новоизбраният председател на 45-тото Народно събрание няма опита на Караянчева.

"Единият е администратор, другият има зад гърба си години в парламента на различни позиции", каза той. 

Маноил Манев бе категоричен, че от ИТН са подвели избирателите си за мажоритарния вот. 

"Те им обещаваха мажоритарен вот през цялото си съществуване, и вчера се отказаха от него", коментира той.

Ревизията на кабинета "Борисов 3" - първата задача на депутатите, премиерът няма да отиде в парламента

"Не се притеснявам от ревизия на кабинета. Напротив, ще направим ревизия. Продължава да се изключва, че като се прави ревизия с парламентарна комисия, вътре ще има някой, който не участва. Няма такова нещо. Парламентарната комисия се съставя от всички парламентарно представени партии. Тази комисия ще направи ревизия. С удоволствие ще направим ревизия на много неща, които са се случвали", обяви още народният представител.

Първа точка в дневния ред на Народното събрание за днес е проект за създаване на Временна комисия по ревизията за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 4 години. 

Последвайте канала на

Novini.bg
3004 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар

2021.04.16 | 12:13

79
Гербери какво ще кажете за:КТБ, ЗАПИСИТЕ, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Барселона, ОРТАЦИТЕ, ДЖУДЖЕТАТА, ПАРИТЕ от хазарта, "ремонтите", "ремонтите ПОД ВОДА", "водопроводите БЕЗ ВОДА", "санирането", "оградата с ЕДИНИЯТ РЕД БОДЛИВА ТЕЛ",.......... и т. н.,........ и т. н., на това СТАБИЛНОСТ ли му ВИКАТЕ????

2021.04.16 | 12:12

78
Не им излезна сметката на Борисов Пеевски и Доган.Да сложат Гешев гл Прокорор и 10 г няма кой даги докосне.Бяха се юрнали,даси прават каквото си искат.Сега жална им майка.

2021.04.16 | 12:11

77
Мишката крадлива банкянска се опитва да бяга. Не му давайте шанс да се измъкне! 12 годишен ГЕНОЦИД И РОБСТВО ! Този боклук открадна десетки МИЛИАРДИ — арестувайте го незабавно и затвор. Давайте господин президент народа е с вас

2021.04.16 | 12:10

76
А ние пък НАРОДА очакваме до края на април да имаме СЛУЖЕ-БЕН КАБИНЕТ назначен от президента и да се почне с тоталната ревизия за 12 години назад , повдигане на съдебни дела , съд ,присъди ,затвор за цялата шайка и нови избори на есен 2 в 1 с изцяло нов изборен кодекс без сегашния ЦИК и Гешев Мишо памперса

2021.04.16 | 12:09

75
Слави бавно ще вади душите на мутрите.Президента е с вас Слави.Отказ и служебно правителство,иначе щете изиграят и ще загубиш електората си.Бъди точен чюствай народа избирателите си.Те искат служебно правителство за унищожаването до край на мутрите и мафията,която ограби банки изнасилва убива.Това него е правил Пабло Ескобар.

2021.04.16 | 12:08

74
Момата Даниел Митов-любовницата на Бойко Борисов.Щели дасе венчават на 01.05.А свадбата щее на 13.06.Рожденият ден на Борисов.Честито кокичета.

2021.04.16 | 12:07

73
ГЕРБ,ТРЯБВА ДА ВЕЕ СТРАХ НАЙ МНОГО ЗАЩОТО ВСИЧКИ МИНИСТРИ НА БОРИСОВ СТЕ В ПАРЛАМЕНТА А ВИЕ СТЕ НАЙ ВИНОВНИ ЗА ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТЕЗИ 11 ГОД МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ АРЕСТУВАНИ И ПОСЛЕ РАЗСЛЕДВАНИ ВИЕ КРАДЦИТЕ ЩЕ НИ КОВЕТЕ ЗАКОНИ.ВЕДНАГА.КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА КАДЕ ГО ИМА ТОВА НЕЩО.

2021.04.16 | 11:30

72
Мафията официално влезе в парламента...Има Такъв Народ = Д.Пеевски......Изправи Се = В.Божков....Демократична България = Маджо Честито на всички Българи

2021.04.16 | 11:30

71
Мафията официално влезе в парламента...Има Такъв Народ = Д.Пеевски......Изправи Се = В.Божков....Демократична България = Маджо Честито на всички Българи

2021.04.16 | 11:30

70
Мафията официално влезе в парламента...Има Такъв Народ = Д.Пеевски......Изправи Се = В.Божков....Демократична България = Маджо Честито на всички Българи

Добави коментар

Водещи новини