Волгин за "Демократична България": Формацията на либералния фашизъм у нас

  • 08 април 2021 09:10

  • 5456
  • 43
Волгин за "Демократична България": Формацията на либералния фашизъм у нас
© Булфото (архив)

Изключително наивни са всички онези, които привиждат в "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" неща от сорта на "модерност", "цивилизованост", "свободомислие". Нищо такова "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" не е. Това написа във "Фейсбук" журналистът и писател Петър Волгин.

Тази формация, изчистена от всичките снобски думички, е чисто и просто авангардът на либералния фашизъм в България.

Малина Едрева срази Демократична България:  Моралът не се купува с пари

За тези хора нашата родина има значение само дотолкова, доколкото може да бъде превърната в поредната територия, където да бъде забито победното флагче на шестващата по света идеология на либералната нетърпимост. Според тази идеология човекът трябва да бъде лишен от всякакви привързаности - към нация, класа, семейство, дори към собствения си пол. Човекът в представата на либералните фашисти трябва да бъде самотен атом, който да бъде лашкан в посоката, в която го насочват елитите. Именно затова трябва да бъдат разрушени всички общности. Под претекст, че така се осигурявала максимална "свобода" всъщност се отнемат всички свободи.

Отделят ви от родината, от социалната ви група, от семейството. От всичко. Казват ви, че така ви правят свободни, а на практика ви превръщат в абсолютни роби. Този либерален фашизъм има своите различни политически представителства в различните държави. В България тази човеконенавистническа в дълбоката си същност идеология най-последователна се налага от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

А прокарването на Истанбулската конвенция у нас е само първата стъпка към разрушаването на обществото и към превръщането му в сбор от неориентирани индивиди.

Ако разумните хора не намерят сили да се противопоставят на това, петата колона на либералната нетърпимост ще стори ужасни неща.

Изключително наивни са всички онези, които привиждат в "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" неща от сорта на "модерност", "...

Публикувахте от Петър Волгин в Вторник, 6 април 2021 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5456 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар

2021.04.08 | 09:23

1
Kaзано от един от онези, които заради един виц пращаха хората в концентрационен лагер и хранеха прасета с тях. Не даваха де се преместиш в друг град, а в 'работно време' не можеше дори да се разхождаш по улиците. Вие ли говорите за отнемане на свобода и лашкане на хората. Интерниране говори ли ви нещо? Лицемерни продажници, петата колона на Путишвили първи сте вие.
P

2021.04.08 | 10:04

8
Ъдобре казано!

2021.04.08 | 09:35

2
ЧЕРВЕНИЯТ ФАШИСТ ВОЛГИН, ПРЕДАТЕЛ И МАЙЦЕПРОДАВЕЦ МРЪСЕН.

2021.04.08 | 09:36

3
Демокрацията винаги е вбесявала комунистическите сектанти и предатели на България, като този.

2021.04.08 | 09:44

4
Проблемите на ДБ са съвсем други.
СТАМБОЛОВ

2021.04.08 | 09:46

5
Ех, Волга, Волга..! Помъдряваш ли или се се правиш на интересен?! Та ти, като най-долен слугинаж на много господари, най много работеше за развитието на фашизма, па бил той либерален, червен, ИТН. Ти помагаше да се отреже дървото на Демокрацията, заради загнилия клон... И какво, не разбираш това? Много добре го знаеше... Сега ще видиш, какво следва!Тото идва...
georgiprd

2021.04.08 | 10:01

6
taka izglezda
бкп в белене!

2021.04.08 | 10:01

7
комсомолец скапан.......
Любен Пандев

2021.04.08 | 10:20

9
Волгин сам е постнационалсоциалистически рупор от болшевишки генотип. Той е типичен представител на етношизофренията на русофилите. Характерен белег за раздвоението му изразяващо се в дефицит на способности за самоопределение се трансформира в еуфорично маниакално отхвърляне на всичко наподобяващо самия него. Той типичен клиничен модел за психоанализ на пациенти страдащи от фобия на огледалото.
Great

2021.04.08 | 10:23

10
Волен, ти пък си символ на Путиновия комунизъм.
Богомил

2021.04.08 | 10:44

11
Защо забравихте за резолюцията на европейския парламент против българските интереси, за подкрепа на македонизма и признаването на македонското малцинство в България, предложена и подписана от Радан Кънев, Елена Йончева, леви зелени и други "либерали"? Не беше отдавна, минаха само няколко месеца драги горекоментиращи! Къса памет или какво? Аз съм десен човек, професионално свързан с десният начин на мислене и ми е неприятно да видя, че точно човек като Волгин е прав! Каква ирония? "Градската десница" подкрепя левичалския либерален глобализъм, разрушаващ устоите на нашата нация. Предатели на родината като комунистите! Радан и Елена -съмишленици?!
Богомил

2021.04.08 | 14:06

28
Благодаря за подкрепата! Напълно прав сте. Вс,кф е, че децата не отговарят за родителите си, но това не важи зая децата на по-висшата комунистическа номенклатура, каквите са Христо Иванов/ с чиято майка със се сблъсквал, през 1990г, тя се бореше да се даде още един шанс на БКП/БСП/ и Иво Мирчев. А приказките и манепулациите са само средство в болбата за власт. И понеже вече идеята за световна перманентна пролетарска революция е мъртва, то съвремените последователи на Троцки станаха неолиберални глобалисти. И за тях, както и за комунистите нациите трябва да изчезнат/пролеттарии от всички страни обединявайте се - чист глобализъм/. Нова форма за властване над света. Нов опит за "Съветски съюз" -колективно поробване на всички по света.

2021.04.08 | 11:05

16
Господине, ще намерите смисъл като погледнете за малко към САЩ. Как се нарича тяхната либерална комрартия? Демократическа...Убеден съм че и тук вече демократическа не означава дясна. Но не вярвям и че Лепубликанците на Цв.Цв. са наистина такива

Добави коментар

Водещи новини