Цветанов: Няма захар от Чернобил

  • 13 май 2012 18:49

  • 2925
  • 2
Цветанов: Няма захар от Чернобил
© булфото

В България не е внасяна захар от Чернобил, каза вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по Нова ТВ.

При акцията срещу незаконния внос на продукта полицаите са предотвратили сделка за импорт от Украйна Това е акция на НАП и ГДБОД и за нея имаше среща с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Ние сме за прозрачност и да няма сива икономика, като показаха и операциите срещу алкохолните босове, които вкараха пари в хазната, заяви шефът на МВР. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на трябваше да благодари на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, защото той го направи премиер, поне от добро възпитание, коментира вицепремиерът. Не жаля Първанов, аз се възмущавам от поведението на Станишев. Всеки политик се самозабравя, допълни Цветанов, като разкритикува бившия държавен глава: Той не даде обективен отговор за управлението, което той създаде. Тогава имаше срастване на мафията с организираната престъпност.

Нямаме информация за братя Галеви, ще поискаме европейска заповед за арест.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2925 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
на # 1

2012.05.14 | 11:10

2
Верно е захарта която вече няколко години внасяли не била от Чернобил-- а била от КИЕВ ......
Х-7

2012.05.14 | 02:31

1
В България не е внасяна захар от Чернобил-защото в момента управлява Правителството на ГЕРБ. Представете си какво щеше да каже Цветан Цветанов- ако в момента беше на власт Тройната коалиция. Много е късно да се говори за това- то да е само захар.........

Добави коментар

Водещи новини