Атанас Зафиров разкри къде сбърка БСП

  • 06 април 2021 18:33

  • 1597
  • 6
Атанас Зафиров разкри къде сбърка БСП
© Кадър: БНТ

Ще дадем нашата оценка на изборите. Видяхме множество нарушения за пореден път. Такива са резултатите и ние трябва да ги приемем. Това заяви зам.-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Атанас Зафиров в предаването „Още от деня“ по БНТ.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е претърпя тежка загуба на тези избори. Целите, които си поставихме да сме първа политическа сила, не се сбъднаха. Голямата цел, която си поставихме – да се разбие модела на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, е на път да се изпълни“, отчете той.

От партията на Слави посякоха мераците на БСП за коалиция

„Логично е да очакваме промяната да се случи. Ние няма да подкрепяме кабинет на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в под никаква форма“, категорични са от левицата.

На въпрос къде сбъркахте, Зафиров отговори: „Като че ли БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е свърши цялата работа по разобличаване на модела ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а други партии се възползваха. Сега не е време да се търси отговорност, а да се търсят решения. Оставката на изпълнителното бюро е един морален акт. Г-жа Нинова също даде заявка, че поема отговорност. Натискът върху председателят е неоснователен. Крайно безотговорно би било да обезглавим партията, когато предстоят важни месеци. Всеки ще си понесе отговорността“, подчерта Зафиров.

„Резултатът, който БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е получи е същия както преди седем години. Сега хората, които са най-гласовити тогава бяха отговорни. Важно е по какъв път ще поеме партията. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е може да изпадне в една ситуация в търсене на вини и реваншизъм. В самата партия няма особено напрежение. Невъзможността в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да обясним реформата, която проведохме за скъсване с определени зависимости, беше представена погрешно. Тази реформа не бе достатъчно добре от симпатизантите ни. Очевидно това беше грешка“.

Вижте окончателните резултати от парламентарните избори

„БПС няма проблем с президента. Няма нещо по-логично да застане зад негова кандидатура. Партията беше мобилизирана за спечелване на парламентарните избори“, каза зам.-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. „Разговорите за коалиция тепърва предстоят. Всички партии работят, за да сменим модела ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Не затваряме вратата към всички партии, различни от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, обявяват от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1597 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.04.06 | 19:33

1
Нещо си забравил хапчетта, ква работа, кво разбиване на модел, не виждате ли че изчезвате?! Истината е, че нищо не вършите освен да саботирате работата на парламента и на държавата! Айде у лево
К. У. Р за БСП и радеффф- Кунилингвата

2021.04.07 | 08:10

2
Така е другаю! На път сте! И дано не се върнете от там, накъдето сте тръгнали! Сполай!
БСП..КРАТУНИ ЧЕРВЕНИ

2021.04.08 | 17:59

3
ПАРТИЯТА Е СБЪРКАНА ОТНАЧАЛО...МИЛИАРДЕРИ И БЕДНЯЦИ ИЗПОВЯДВАТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ В...БСП...
БСП..КРАТУНИ ЧЕРВЕНИ

2021.04.08 | 18:01

4
ЗАФИРОВ, ТИ ЛИ СИ НОВОТО ВАКЛО АГЪНЦЕ ОТ БСП ПРАТЕНО НА....АМБРАЗУРАТА
Dianea18

2021.04.10 | 03:52

5
­­В­и­­ж­­т­е­ ­м­о­­­я­т­­а­­ ­т­­­и­­й­­­н­­ ­­п­­­у­­т­к­а­­ ­­­-­­ ­­­W­W­­W­.­­­B­­G­­­1­­­7­.­C­­L­U­­B­­
БУРГАС

2021.04.10 | 07:23

6
Този никой не го иска в Бургас и се кандидатира за депутат от Сливен.Града на 100 те войводи.Къде спите бе хора от Сливен.А е голям лизач и се гласеше да става военен министър.Пълен смях.

Добави коментар

Водещи новини