Борисов: Застаряващ съм? В сравнение с Байдън съм пионерче! С такава опозиция е лесно

  • 31 март 2021 13:13

  • 16988
  • 64
© Фейсбук/Бойко Борисов

17 500 са биволите в България в момента. Преди това - нула. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във включване на живо във Фейсбук по време на посещение в кравеферма.

Какви са хубави, след изборите ще доведа внуците един ден. Няма да излязат от тук. Вижте колко е красива биволицата, значи не е обидна дума, заяви Борисов.

Няма да слушате тези, които ви искат оставката, успешно ви е управлението. Няма да подавате оставка, завиждат ви. Хората ви харесват, каза собственичката на кравефермата.

Затова всички социологически агенции сочат каква ни е преднината, коментира премиерът.

Роми зарадваха приятно Борисов, той увери: Обичат ни, защото сме им дали хляб и всичко

Той посочи, че през последния мандат на правителството за сектор "Животновъдство" са отпуснати над 11 млрд. лева, а само за миналата година дотациите са в размер на 3 млрд. лева. 

Това, което вие сте дали, никой друг не го е дал, отбеляза собственичката на кравефермата.

Те (опозицията – б. ред.) понеже виждат, че са слаби и че няма какво да покажат, казват "важното е да не е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", другото няма значение - че нямат програми, че са некадърни, че нямат опит, че не могат...И накрая някой бил застаряващ – в сравнение с президента Байдън съм пионерче. Да са живи и здрави, с такава опозиция е лесно, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
16988 64

Свързани новини

Коментари 64

Добави коментар

2021.03.31 | 13:27

1
САМО ГЕРБ!

2021.03.31 | 13:31

2
НЕ СЕ ЗАСТАРЯВАЩ А ОСТАРЯЛ И НЕ СЕ СРАВНЯВАЙ С БАЙДЪН, ТОЙ НЕ Е ЗАЧЕНАТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ

2021.03.31 | 13:32

3
Много отворен стана Бойко към САЩ. Проси си го.

2021.03.31 | 13:33

4
БОЙКО БОРИСОВ ОТКРИТО СЕ ПОДИГРАВА СЪС САЩ И АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, СТРАХУВА СЕ САМО ОТ РУСИЯ. НА РУСКИЯ ПОСЛАННИК СТОЕШЕ МИРНО.

2021.03.31 | 13:34

5
Байдън няма да бъде осъден за нарушаване на човешки права обаче.
Ерни

2021.03.31 | 13:35

6
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.

2021.03.31 | 13:36

7
Джо Байдън е американски Президент и демократ, не комунистически боклук.
Omikron Omikronov

2021.03.31 | 13:36

8
Тролове на неБългарската Съветска Партия ще се скъсат да повтарят подадената опорна точка!Ясно е, че не сте българи,ясно е че сте крадци на каквото може да му дойде на ум на даден човек,ясно е че злобеете против Бойко и ГЕРБ щото ви туриха савака на общественото богатство и не можете, вие нещастните,неграмотни цървулани, да грабите и с г-зовете си,да си тъпчите гушите, банковите сметки и да се осигурявате с пет поколения напред,та да са същите лентяи,паразити и нищоправници като вас!!!Вие просто не сте човешки същества,а не мога да ви оприлича на никакво животно,щото ще обидя и Господ и природата!И най глъмия ,откачения но непредубеден зрител вижда и чува!Така,че който разбрал разбрал!!Хората които управляват света идват на крак в България да уважат ЧОВЕКА и ПОЛИТИКА Бойко Борисов,а родните говеда мучат ли,мучат и с-рът и мажат с всичка сила,ха дано да паднат златните м-ди на коча,та и те като лисицата да се облажат с тях!! Не другари,нищо няма да ви падне,нищо повече няма да крадете,рушите и мародерствате,щото народа се изучи и времената се смениха!!Бойко и ГЕРБ ви вдигнаха летвата за висок скок на 3 метра,така,че и с червено лилава стълбичка да си помагате пак няма да я скочите!! От сега нататък вой,мрак,миризма на сяра,скърцане със зъби и в казаня,дето вашите рогати роднини ви очакват наточили рогата и тризъбеца!! Дърва и вода в Адът бол,не както беше при вашия цоциализъм!! Приятно прекарване,негадяи и сволачи!!!
Иво

2021.03.31 | 13:36

9
В България е гробна тишина, народът ни от ярост онемя . По улиците хората се щурат търсят Радев за да му го турят !!!!
Алдомир Сакълиев

2021.03.31 | 13:37

10
Е, как човек няма да гласува за Борисов, когато знае, че нещо обещае ли се изпълнява. Две години по ред обеща за 10% увеличение на заплатите и стана факт, сега обеща и за догодина. За учители за всичко. Какво обещаха другите и изпълниха преди него. Правителства, след 10 ноември, само кражби. Пълен мандат Станишев, пълен мандат Царя. пълен тройна коалиция, после златен пръст, а преди тях Виденов и Луканов....Ха, ха. Глад и мизерия.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини