Станишев: Правителството не може да върже бюджета

  • 11 май 2012 17:38

  • 4379
  • 33
Станишев: Правителството не може да върже бюджета
©

Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на заяви, че понижената прогноза на Еврокомисията за 0.5 на сто икономически растеж у нас поставя под въпрос изпълнението на бюджета за тази година, предаде БНР.

"Аз имам много сериозни притеснения защото този бюджет е разчетен при минимален растеж 1%. Когато прогнозата на Европейската комисия вече е 0.5%, това означава, че не може да се върже бюджета. Дупката за първите три месеца е 687 милиона лева. Обяснението е в политиката на партията ГЕРБ и правителството на г-н Борисов. Те унищожават конкуренцията в България, създават монополна, монополистична икономика във всеки един сектор чрез промяна на правилата в интерес на фирми, близки до ГЕРБ, смазват дребния и среден бизнес в България", заяви Станишев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4379 33

Коментари 33

Добави коментар
ГЕРБЕРАСТИ-ПЕДЕРАСТИ

2012.05.14 | 08:59

33
Знам че ние ГЕРБ сме най-големият гаф в историята на България. Знам че ние докарахме страната до дъното на Европа. Но ние ще победим отново. Някой ще попита защо. Защото почти всичко годно и интелигентно се изнесе в чужбина и тук останаха само нашият любим електорат-цигани,чалгари,диви селяни, грозни силиконови пачаври,дебелогъзи мутри и некадърни простаци с основно образование. Ние синовете и дъщерите на полицаи, прокурори и мутри ще направим всичко възможно да задържим нашата хунта Герб. Ние сме тези които ще гласуваме за диктатурата на Бойко,да продължава да тъпче българският народ. И да не забравите-Всички които са против Герб и нашият вожд Боко ги наричайте комунета или комунази-това е нашият девиз,прости сме,друго няма какво да измислим
Даниела, до 33,37,38 и прочие гербави недоразумени

2012.05.14 | 08:59

32
Като сте такива разбирачи от политика , а и от хомосексуалност, ще ми отговорите ли на въпроса, защо това същество, назначено от Главоча Боко за президент(Росица), вади такъв провлачен сопран, доста е разширен в ханша и е с типично по женски прибрани крака?:)

2012.05.13 | 18:15

31
АЗ СЪМ ПРЕЖИВЯЛ И ВИДЕНОВАТА ЗИМА И КУПОННАТА СИСТЕМА НО ТАКЪВ ГЛАД ЗА НАЙ-БЕДНИТЕ ПРОСЛОЙКИ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. СПОРЕД СЕГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ВАЖНИ САМО МАКРОИКОНОМИЧЕСКА РАМКА И МАГИСТРАЛИ . САМО ЧЕ ТАЗИ ПЕСЕН ПОВЕЧЕ НЯМА КАК ДА Я ПЕЯТ ЗАЩОТО НИТО ПО МАГИСТРАЛИТЕ ДОЙДЕ НЕЩО , НИТО МАКРОИКОНОМИЧЕСКАТА РАМКА ИЗДЪРЖА НА НАТИСКА НА ОНЕЗИ МАЛКИ МИКРОИКОНОМИЧЕСКИ СУБЕКТИ КОИТО ТАКА СЕ САМОЗАБРАВИХА ,ЧЕ НЕ СИ СТЯГАТ КОЛАНИТЕ/ за по-младите и хващат пътя/ , НЕ СИ ПЪЛНЯТ ГРОБОВЕТЕ /за пенсионерите/ И РАЗБИХА МАКРОИКОНОМИЧЕСКИТЕ " ОТЛИЧНИ " ПОКАЗАТЕЛИ НА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР . ДЪРЖАВАТА , СКЪПИ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА СА ХОРАТА, И НА ПЪРВО МЯСТО ВЪВ ВСЯКА ПОЛИТИЧЕСКА РАМКА ТРЯБВА ДА СА ТЕ. И ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС , САМО ЧЕ, ВИЕ ТЪПИ МУТРЕНЦА СТЕ НАУЧЕНИ НА УЛИЧНА ДЕМОКРАЦИЯ .ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НО НЕ И СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ , КОЕТО Е ТОЛКОВА АРОГАНТНО И НЕКОМПЕТЕНТНО , ЧЕ СМЯТА ,ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ ИМА СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ ТЯХ. СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ ДОКАРА НА БАЛКАНИТЕ АСПАРУХ ,КРУМ , КАЛОЯН ,ИВАН ШИШМАН ,НАКАРА ТЪРНОВСКАТА ЦАРИЦА ДА СЪНУВА ЛОШИ СЪНИЩА ,............... НАКАРА ОЩЕ ХИТЛЕР ДА НАПАДНЕ СССР ДА ЗАГУБИ ВОЙНАТА ЗА ДА МОГАТ ПАРТИЗАНИТЕ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ПРЕЗ 44 г. ,............... И ОЩЕ НАКАРА ГОРБАЧОВ ДА НАПРАВИ ПЕРЕСТРОЙКАТА ,.................. ГЛОБАЛИСТИТЕ ДА СЪЗДАДАТ ЕС , ИВАН КОСТОВ ДА СВАЛИ ВИДЕНОВ И ДА ДОКАРА ЮПИТАТА И ЦАРЯ И ТЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И ДА ВКАРАТ ДПС ВЪВ ВЛАСТТА И ………. ВСИЧКИ СА РАБОТИЛИ И СЪЩЕСТВУВАЛИ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЕГА ГЕРБЕРИТЕ ДА " ОПРАВЯТ " С ГЕРОИЧНИ УСИЛИЯ ТЕХНИТЕ ГРЕШКИ . ……………СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ТЯХ ДА ГИ ГЛОБИМ ПОСМЪРТНО И ДА ГИ НАКАРАМЕ ДА ВЪРНАТ БОНУСИТЕ СИ!!!.СМЪРТ ЗА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ !!!БЪЛГАРСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ДА ГИ ИЗДИРИ ТЕЗИ ШПИОНИ И ДА ГИ ПРАТИ НА ЗАТОЧЕНИЕ НА КОЗЛОДУЙСКАТА АЕЦ ,ДА ПРАВЯТ НОВА ПЛОЩАДКА И ДА ПРЕНАСЯТ АТОМНИЯ РЕАКТОР ОТ БЕЛЕНЕ НА ГРЪБ. ЛЕКА ВИ КРЪЧМИ НО БЕЗ ЦИГАРИ, ДРУГАРИ МУТРИЕРИ.
Виденовата зима

2012.05.13 | 13:28

27
Ти вобще не си наред.Хлопати много яко дъската.През тая зима заминаха парите на целия Български народ.Да ти напомня ли че ДОЛАРА от 55лв стигна 3000.Може ли да има такива идиоти като тебе все още.

2012.05.13 | 18:14

30
Няма страшно, ще го покрият от сребърния фонд. Точно толкова им трябва до края на мандата. Нали потъват по график. Два милиарда на година.

2012.05.13 | 13:28

29
Очилато педерастче уста си отворил разчекната събираш фекалий събираш и пак не я напълни ама моя ако го сложа вече се задавиш Не разбирам какво искате да си купите още какво си не купихте 10000 апартамента си купихте мамичката ви Кажи какво правите с тия пари толкова бе майката ти
на # 34

2012.05.13 | 13:28

28
Ти като си толкова умен- какво полезно в живота си извършил досега - било за себе си , било в услуга на народа......

2012.05.13 | 13:28

26
Педерастчоооо ходи лапай рязания на Сопола!
пази боже ,сляпо да прогледа

2012.05.13 | 13:28

25
Жалко ,че тука пишат малоумници в подкрепа на това недоразумение на природата Станишев.Хора които въобще нямат представа и спомен от това което направиха тези нагли продажни помяри на България за 100г. от както ги има.
.

2012.05.13 | 13:28

24
Пак се изявява като специалист Серьожа. Само от парите дето ще вземат от измамниците (дето БСП създаде) в бранша със захарта и даже излишък ще има
иво

2012.05.13 | 11:30

23
Абе тоя педал, няма ли най-накрая да млъкне

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини