Иван Костов: Вотът трябва да покаже ерозията

  • 15 юни 2011 13:17

  • 815
  • 0
Иван Костов: Вотът трябва да покаже ерозията
© Булфото

Това каза съпредседателят на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - по време на брифинг в парламента.


Всички си даваме сметка, че този вот на недоверие не е в състояние да свали правителството, каза Костов.


„Знаем как обществеността отразява дебатите по време на вота на недоверие - с голямо неудовлетворение първо от това, че се загубва времето. Целта на този вот е да покаже, и те вероятно ще успеят, че ерозира мнозинството, което подкрепя правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. След това ще бъде показано следващото нещо, че зад това правителство не стои политическа формация, друга освен ГЕРБ”, заяви той.


По думите му - БСП и ДПС ще покажат тези неща по време на вота. „В никакъв случай ние не можем да покажем друго нещо, че г-н Сергей Станишев точно по темата антикризисна политика може да обединява хората в парламента, отделните политически формации зад себе си, защото той ако можеше да води антикризисна политика, щеше да я проведе веднага още във втората половина на 2008 г., а нямаше да твърди, че няма криза в страната”, заяви Костов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
815 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини