Иван Костов: Недоволните от Цветанов и Борисов да гласуват

  • 12 юни 2011 08:28

  • 5490
  • 3
Иван Костов: Недоволните от Цветанов и Борисов да гласуват
© Булфото

Призовавам всички граждани да ги подкрепят, защото те защитават нашата кауза. Това каза в интервю за предаването "Уикенд с Миа Сантова" по ТВ 7 Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, лидер на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция, минути преди да даде своя глас за кандидат - президент и кандидат - кмет на сините. 

"Призовавам всички демократи да гласуват, както и всички недоволни граждани", заяви тъмносиният лидер. Има стимул недоволните да гласуват, за да се покаже, че намесата на Цветан Цветанов и Бойко Борисов не се одобрява, поясни Костов.

Относно това дали ще бъде убедителен вотът, той заяви, че това зависи от гражданите.

На въпрос дали се очаква намеса на БСП на днешния вот, лидерът на ДСБ заяви, че не вижда смисъл БСП да се намесва в техния вот. "Очевидно е, че БСП няма какво да правят на тези избори".

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - заяви, че не знае обаче какво може да се очкава от ГЕРБ и на какво е способен шефът на предизборния щаб на партията - Цветан Цветанов.

Съпредседателят на Синята коалиция каза, че във вторник ще се реши как ще гласуват на вота на недоверие, но поясни, че след като сините не са гласували на вота на доверие и сега няма да подкрепят правителството.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5490 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Коце

2011.07.17 | 07:53

3
Сега за Малинов,пък после за Пръмова.Браво другарю Костов.
АЛЕКС2

2011.07.17 | 07:53

2
КОСТОВ,КОСТОВ,МИРИШЕШ НА ПЕНСИЯ МАЙ...
ivan

2011.06.12 | 11:20

1
България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат!В момента България води тежка война с ТУРЦИЯ,която много трудно удържаме..Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от http://www.erepublik.com/en/referrer/Tonny92.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини