Маргарита Попова: България ще продължи да помага на Македония по пътя в ЕС

  • 08 май 2012 08:27

  • 916
  • 7
Маргарита Попова: България ще продължи да помага на Македония по пътя в ЕС
©

Задължение на България е да помага на съседните ни държави, които искат да се присъединят към ЕС. Това заяви в предаването „Добро утро България“ по ТВ7 вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Това отношение трябва да се прилага за Македония и Сърбия отчитайки какво е политика на солидарност. Стремежът на страната е да окаже съдействие при отстраняването на спънките при изпълнението на критериите за членство. Инциденти като този в Скопие, където организирана агитка хулигани не позволи на българския посланик да поднесе цветя на гроба на Гоце Делчев е изключително неприятен инцидент, но това не трябва да се отразява на политиката на страната, убедена е Попова. Въпросът е да се осъзнае, че е нужно уважение, тъй като най-добрата политика е политиката на добросъседство, а основният принцип е на солидарността, категорична е вицепрезидентът.

По отношение на процедурите за даване на българско гражданство Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на каза, че хората претендират преписките да се придвижват по-бързо докато стигнат до Съвета по гражданство. След това проверката се прави по изпълнението на условия и критерии, които се следят от дирекция „Миграция“ към МВнР Държавна агенция за българите в чужбина и МВР.

Последвайте канала на

Novini.bg
916 7

Коментари 7

Добави коментар
Фокера

2012.05.09 | 10:18

7
Маймуно грозна недоибана политическа проститутка наври си носа в миризливия гъз на Бойко
Самуил

2012.05.08 | 22:47

6
Българската външна политика на България е анус намазан обилно с вазелин и очакващ с нетърпение пенисите на всичките ни съседи и "великите" сили.
?????????????????????????

2012.05.08 | 22:46

2
Интересно вътрешната ни политика какво е ?

2012.05.08 | 22:47

4
Попова, ти защо се изметна като палачинка и излъга, ма ! Нали скоро каза, че няма да подкрепим Сърбия, докато не се уредят въпросите със сънародниците ни в западните покрайнини! Ама оня продажник Боко те "нарита" и "друга песен пееш" ! БОКЛУЦИ СТЕ И ВИЕ МАМИЦАТА ВИ ДОЛНА !!! САМО СЕ КЛАНЯТЕ НА ВСИЧКИ СТРАНИ СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ ! ЗАЩО НЕ БОЙКОТИРАТЕ МАКЕДОНИЯ СЛЕД ПОРЕДНИЯ СКАНДАЛ С ПОСЛАНИКА НИ ?!

2012.05.08 | 22:47

5
Абе тъпанар - да Бойко-тира може само Бойко, нали от там идва "бойкотира", също така и Тира пак само Бойко може да го кара. Този сайт е за по-простички хора, тъй че аре марш от тук.
4i4o go6o

2012.05.08 | 22:46

3
Не може със всички да си приятел и каквито и глупости да правят особено срещу твоите интереси ти все да си кротуваш и да ги подкрепяш ( включително и във следващите глупости . Тия нашите политици направо се посраха ( от всички партии масово подкрепят и на всички помагат като ги гледам най-вероятно няма да доживея, че да ни помогнат и на нас поне малко ) Тоя хипарски ( комунистически ) интернационализъм ( от 60-те и 70-те години при нас започна чак 80-те ) направо ни убива тая доктрина отдавна се е доказала като поредната възможност за корупция и съсипване на не една и две държави увлекли се от нея са стигнали до просешка тояга, а страните от третият свят или са си същите или са в пъти по-добре от държавата която им е помагала и каква изненада не помнят някой някога да им е помагал . Интересно защо помнят само лошото примерно война, а не помнят колко пари са получили или колко храни машини и т. н. ? България като кандидатстваше за ЕС и за НАТО се изредиха де що имаше страна със претенции, че и такива които не са членове на една от двете организации , че и на двете едновременно дори да си предявяват претенциите и ни разпънаха на кръст със обещанието, че като станем член реки от мед и масло ще потекат ама не стана ( нищо не спечелихме само изгубихме и ще изгубим още ми се струва по всичко личи ) Тая работа със подкрепата за съседите за техните членства ако и ние не си предявим претенциите сега докато е време няма кога да стане нашите политически курви да не спят ами да действат че сега му е времето пак ще проспим поредната възможност все повече затъваме и това всички го виждат само не и ГЕРБ по всичко личи че когато те си свалят розовите очила ( а някои от тях се събудят ,защото има и доста заспали от тях ) нещата ще бъдат чиста и свята ( ама не република ) национална ( последна и окончателна ) катастрофа .
lele lele

2012.05.08 | 22:46

1
ех майка ви проста депутатска деба, защо ли очаквах адекватна реакция по проблема с посланика?? писна ми да ви гледам боклуци недоебани, защо ни управлява само такава шибана измет бе, защо не може да се оправи тази държава, няма ли някой, който да не иска да краде, а иска тази държавица жалка да тръгне нагоре? Защо всички искат да ни ебат, защо така наречените "българи" на лайняните павета искат БГ да затъва, защо няма един, който да иска обратното?? "Господа" депутати и Вие уважаеми депутки: ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЕДИН ДЕН ЩЕ ЕБЕ ВАС!!! ОТРЕПКИ НЕЩАСТНИ@:@:@:@:@

Добави коментар

Водещи новини