Станишев: ГЕРБ ще съсипе България

  • 05 май 2012 14:46

  • 4484
  • 45
Станишев: ГЕРБ ще съсипе България
©

Имаме една година до парламентарните избори, ако те са редовни, защото трябва да сме наясно със ситуацията, която е много динамична - хората обедняват, бюджетът е опоскан, напрежението расте, каза лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Затова ние от БСП трябва да действаме", добави той. 

Станишев каза, че в БСП нямат право да бъдат спокойни и да се занимават с лични спорове и кавги.

"Всичко трябва да е подчинено на една цел - спечелването на предстоящите парламентарни избори, защото те са съдбовни", добави левият лидер.

По думите му, още четири години управление на ГЕРБ ще разсипе държавността, демократичните процеси и икономиката на България и страната ни ще се превърне в една латиноамериканска държава.

Според лидера на партията, само БСП може да се противопостави на тези процеси. "Тази отговорност не е само към нашите избиратели и симпатизанти, а към всички хора, които са отчаяни и не намират изход, дори и към тези, които харесват ГЕРБ", заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Според него, светът и Европа преживяват безпрецедентна криза - икономическа, морална и политическа. "Това е криза на спекулативния капитализъм от последните 20- 25 години, но този модел се провали", каза още лидерът на социалистите.

По думите му, в Европа започва да се случва промяната, защото само за последните пет месеца в Европа има четирима избрани министър-председатели, които са социалисти.

Според него, изключително важни са и утрешните избори във Франция. Станишев, каза че Партията на европейските социалисти има ясни отговори за това как да се възстанови справедливостта в Европа, да се създадат нови работни места и да се развива икономиката. "България стои зле в контекста на това, което се случва в Европа", каза още Станишев.

По думите му, сегашната политика на ГЕРБ създава изкуствени монополи за тези, които са близки до управляващата партия. "Това убива конкуренцията, особено дребния и среден бизнес, където хората се трудят неуморно с пот на челото", заяви още Станишев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4484 45

Коментари 45

Добави коментар
ЕС

2012.08.18 | 23:21

45
Изборите идват насраните комунисти пак ще реват!!! Дали ГЕРБ копува или не гласове не се знае важното е никога повече да не барат власта комунягите! НИКОГА! По добре по малкото зло Бойкото не е най добрия и умен политик ма поне прай нещо там.. 20 години никой не се сети да напрай същото тва малко нещо там......така че...
:)))))

2012.08.18 | 23:20

42
Колко сте жалки и смешни всички червени смешковци барабар с тая мишка станишев. То друго не ви остана освен да се плюнчите под всяка статия :))) Продължавайте в същия дух - изобщо не ни пречите - мухахаха
.

2012.08.18 | 23:21

44
Абсолютно на 100% те подкрепям. Те БСП така си държат електората - с манипулация на утайката на обществото + тия дето не им е дадена привилегията да могат да разсъждават (които за жалост не са само пенсионерите)
.

2012.08.18 | 23:20

43
Тъкмо се бях притеснил че Станишко нещо се е изгубил от камерите :) Глупостите му ми липсват понякога
ГЕРБ В ГРОБ!

2012.08.18 | 23:14

35
ГЕРБ-ЛИКВИДИРАТ БЪЛГАРИЯ Дойдоха на власт, алчни, ненаситни и некомпетентни.вместо антикризисни мерки наложиха прокризисни. Блокираха маса работещифирми като им спряха плащанията. Лицемереха като уж, налагаха режим за икономии. Но икономии за кого? Сега си проличава от бонусните изпълнения. Дянков също ги приложи с лицемерие! За бедстващия народ - няма бъдеще с такива властници. За едни награди - за други дръвцето.За тях е важно докато са на власт, максимално да се награбят, чрез своите фирми, а не, че държавата върви към фалит. Да му мислят пенсионери и безработни които нарастват лавинообразно. Боже спаси България!
БСП В ГРОБ!

2012.08.18 | 23:19

41
БСП-ЛИКВИДИРАХА БЪЛГАРИЯ Искат да дойдат на власт, алчни, ненаситни и некомпетентни.вместо антикризисни мерки да наложат прокризисни. Да блокират маса работещи фирми като им спрат плащанията по Еврофондовете. Лицемерят като уж, налагат режим за икономии (учителската "Седянка"). Но икономии за кого? Сега си пролича от бонусните изпълнения. От ГЕРБ ги върнаха, но от БСП не, и затова искат пак власта за да грабят още!!!Орешарски също ги приложи с лицемерие! За бедстващия народ - няма бъдеще с такива властници. За едни награди - за други дръвцето.За тях е важно докато са на власт, максимално да се награбят, чрез своите фирми, а не, че държавата върви към фалит. Да му мислят пенсионери и безработни които нарастват лавинообразно. Боже спаси България от нагли социалисти (комунисти)!!!

2012.08.18 | 23:15

37
Има едни дето са за гроб. Те крадяха много, сега си отварят устата повече от проститутка и само се оплакват. Бреей най - много пари имат от всички и им не стигат, и пак не живеят добре. Що за паплач идиотска сте ?

2012.08.18 | 23:14

36
Абе лой комунистическа, колко пъти да ви казвам, че тука като е толкова зле да се стягате в кръста или си обирайте парцалите?!Какво ми ревете и пропагандирате на ... Стига сте мрънкали.Какво само вменявате на хората идиоти такива.
ЛИНЧ ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ!

2012.08.18 | 23:17

40
Никъде няма да ходим,на следващите избори ще свалим Герб а техните платени клакьори ще бесим по дърветата!Покажи си грозната муцуна да те видим кой си,за да може да те намерим!
blabla

2012.05.09 | 15:31

7
Приятел По принцип избягвам да пиша коментари и да взимам мноние по даден въпрос, но смятам че, не си ти човека който да казва кой да си тръгва или да остава в тая държава.От думите ти личи че ти си най-големия комунист във форума,защото само комунист може да разсъждава тоталитарно и да гони от държавата ни тоз и онзи. РS-приветствам тук всички трезво мислещи хора без значение какви политически идеи изразяват
ГЕРБ-ТУМОРА НА БЪЛГАРИЯ!

2012.08.18 | 23:17

39
Ако премиерът е роден илюзионист, президентът е посредствен статист. Забравил, че е обединител на нацията, обгрижващ поне на думи бедните и болните, Плевнелиев сътвори най-големия си гаф като социален президент. Навлякъл скиорски екип за десет бона, той бе звездата на дипломатическо състезание по ски, организирано от Министерството на външните работи в Банско. Като първи сноб на републиката, след показно спускане по излъсканата за него писта държавният глава назидателно посъветва българите „да се научат да почиват в зимните и морските курорти и опознаят СПА-центровете“… Загорялото от зимното слънце лице излъчваше триумфа на преродения в буржоа комсомолски секретар, който никога не е чел „Приказка за стълбата“. И имах чувството, че шепне тез слова: „Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко щастливи са хората!” Не е ли крайно време нещата в тази страна да се оправят, като всеки се заеме с това, от което разбира и за което е учил? Борисов да хваща пожарникарския маркуч, Плевнелиев – бездънните авоари на немската „Линднер“, Дянков – самолета за САЩ и Световната банка, я колко още държави има за разсипване!!! Иначе България фалира!!! АНАЛИЗИРАЙ ТОВА.... Нискочели мутри, амбициозни физкултурници и милиционери с по шест апартамента водят уверено страната ни към пропастта!!!
AJ4A

2012.05.09 | 15:31

6
"Нискочели мутри, амбициозни физкултурници и милиционери с по шест апартамента водят уверено страната ни към пропастта!!!" - и всички те, дължащи постовете си, израстването си в бизнеса, в обществото, в политиката на ........... тясно свързаното си минало с БКП-ДКМС структурите!!!!! Докато държавата НЕ СЕ ОЧИСТИ ВЕДНАЖ И ЗАВИНАГИ ОТ БОЛШЕВИКИ, КОМУНИСТИ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ, КОЯТО "ХРАНИ" ПРОСТОЛЮДИЕТО С НАДЕЖДИ ГОЛИ, ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН НЕГРАМОТНИК ИЛИ МЪРЗЕЛИВЕЦ БИ МОГЪЛ ДА СТАНЕ "ФАКТОР" В ДЪРЖАВАТА, НИЩО ХУБАВО НЕ ЧАКА БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!! Комунизмът и комунистическата идеология за ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЛАГАТА ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ ИМ КЪМ ПРОСТОЛЮДИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАВИНАГИ ЗАБРАНЕНИ И УНИЩОЖЕНИ!!!!!
загубеноto столетие за България

2012.08.18 | 23:15

38
В някои страни говорят за "изгубено десетилетие". След 68 години комунистически грабеж за България е май време да се заговори за загубено столетие. Комунисти и комунистически мутри икономика не развиват, те само могат да ограбват.

2012.08.18 | 23:14

33
Хора ,щом реве тази червена свиня,значи сме на правилният път.Ще ни е трудно да наваксаме ,но този педал и партийката му не трябва да са никога във властта.
ГАДНИ МРЪСНИ ГРОБАРИ

2012.08.18 | 23:14

34
Малоумник,Борисов повече ли ти харесва???Герб ще фалират страната,а такива глупаци като тебе дрънкат глупости!
АНТИ-ТИКВАР

2012.08.18 | 23:14

32
Само "БЪЛГАРСКА ПРОЛЕТ" по подобие на арабските ще ни избави от катастрофата до която ще ни докара най-некомпетентното, некадърно и корумпирано управление! Управлението което с гордост може да се нарече "власт на глупостта и простотията!" В сравнение с ГЕРБ, Виденов изглежда като Бил Гейтс! Монополистът буквално ни рекетира, обира и ограбва с тия цени на бензин. Когато фактите говорят и боговете мълчат а фактите са следните на 27 юли 2009 година ГЕРБ идва на власт и следва: Цената на тока се увеличи с 4% В момента Борисов подготвя ново увеличение с близо 8% на цената на тока! Цената на газта скочи с 60%! В момента Борисов иска ново 27% увеличение! цената на дизела и бензина удари рекордна в историята на Б-я цена! Лукойл печели милиарди. Цената на захарта скочи с 80%! Цената на храните скочиха със средно 20% Цената на живота-инфлацията е общо 10% Студентските такси бяха увеличени от ГЕРБ с 50%! Доходите ЗАМРЪЗЕНИ А ЗАПЛАТИТЕ –НАМАЛЕНИ
Курдоff

2012.08.18 | 23:13

31
А я моем ли му цепнем гевречето на тоя Педалчо преди това

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини