Проф. Ангелов коментира срещата при Радев и кога ще има план за изборите

  • 05 януари 2021 12:56

  • 1603
  • 4
Проф. Ангелов коментира срещата при Радев и кога ще има план за изборите
© Булфото (архив)

Работим по план, но за да го представим, трябва да е ясна датата на изборите. Това заяви пред журналисти министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. след консултации при президента за провеждане на изборите в условията на COVID-19. 

"Срещата при президента даде ясен знак, че правенето на политика в този момент е нещо, от което българите нямат нужда", разкри още той. 

Проф. Ангелов разясни дали ще има парламентарни избори на 28-и март

"Думата политика и правенето на политика сега е нелепо. Ситуацията с коронавируса е проблем за целия ни народ и тя изисква друг тип действия“, допълни проф. Ангелов.

"На консултациите се очерта една дилема - дали мислим за изборите, или мислим за отделния човек. Моят апел е да мислим за всеки един български гражданин", категоричен бе здравният министър.

Румен Радев: Трябва да се научим да провеждаме избори в условията на пандемия

Дали сме доволни от срещата? Много по-важно е не, дали сме доволни, а с какво тази среща ще допринесе за добруването на всеки един българин, с какво тя ще намали опасността пред всеки един човек и как ще ни доближи по-бързо до победата в тази битка, каза проф. Ангелов. 

"Най-късно в средата на февруари очакваме да имаме ясно разписани стъпки за осигуряване на сигурността при провеждане на изборите", съобщи министърът на здравеопазването

По думите на проф. д-р Костадин Ангелов изборите не са фактор при взимане на здравни решения.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1603 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
"правенето на политика",

2021.01.05 | 13:34

1
ако се разбира като пропъждането на тая неука калинка, виновна за смъртта на хиляди заради бездействието си през есента, е първата и най-необходима стъпка за началото на възстановяването на българската държава от пораженията, нанесени й от мутрите и тяхното владичество.
Кой тва ?

2021.01.05 | 17:22

4
Миризливия потник ли ?
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.05 | 14:51

2
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
Де.билче!

2021.01.05 | 17:22

3
Бегай да търкаш талони!

Добави коментар

Водещи новини