Радев за здравната обстановка и изборите: Въпросите са много повече от отговорите

  • 05 януари 2021 13:02

  • 5380
  • 104
© Булфото

Днес ви каня, за да чуя едно различно мнение от това на представителите на здравните власти. Провеждаме серия консултации с различни органи, но най-важни са медицинските експерти, защото тези избори за Народно събрание ще се проведат в условията на пандемия. Много е важно да имаме всякаква информация - както за рисковете, така и за начините за тяхното преодоляване, за да могат българите да упражнят свободно своето конституционно право на вот и да бъдат убедени, че са взети всички мерки за гарантиране на тяхното здраве. Затова е важно да съберем възможно повече информация в различни области на медицината и превенцията.

Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по време на вторите за деня консултации за провеждане на справедливи, прозрачни и безопасни за здравето на гражданите парламентарни избори. В дискусията участие взимат здравните експерти проф. д-р Радка Аргирова, проф. д-р Андрей Чорбанов, д-р Александър Симидчиев.

Проф. Ангелов разясни дали ще има парламентарни избори на 28-и март

"Искам днес да поговорим и за процеса на ваксиниране, както и за българската ваксина. Интересно е да разберем на какъв етап е разработването на българска ваксина. България има богати традиции в разработването на ваксини и затова искам да чуем как върви и този процес и да знаем какво може да очакваме в бъдеще. Много е важно да проведем такава кампания, че българите да бъдат сигурни и спокойни, когато пристъпят към урните. Може да говорите свободно и по всякакви теми. Ще е хубаво да обсъдим и въпроса как ще гласуват гражданите под карантина", добави Радев. 

Проф. Аргирова: Намалелият брой новозаразени не ме успокоява, да видим данните от празниците

"За съжаление всички данни показват, че картината у нас е тревожна. Фактите говорят, че или не се тестват достатъчно хора, или просто няма достъп до здравеопазване у нас. Друг сериозен проблем са хроничните заболявания при българските граждани, както и ниската средна възраст на смъртност", заяви още президентът.

Проф. Андрей Чорбанов: Няма инвестиция от държавата за разработване на ваксина

"Основният извод от днешната среща е, че въпросите са много повече от отговорите що се касае до здравната обстановка за провеждането на изборите. Много е важно хората да бъдат информирани и ви пожелавам да вземете дейно участие в тази информационна кампания. Относно темата за ваксините - аз мисля, че българите ще имат много по-голямо доверие в една наша ваксина", завърши Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5380 104

Свързани новини

Коментари 104

Добави коментар
Йордан Христов

2021.01.05 | 21:08

104
Радев е пълен боклук той не може да бъде президент на всички българи а на определена част от хората които той самият настроива срещу интересите на собствената си страна! Такъв президент никому не е нужен да хване да си върви от управлението на страната!
2

2021.01.05 | 16:24

73
Радев е идиот. Съжалявам, но да обявиш избори на 28 март, когато е ясно, че вирусът все още ще вилнее и да не ти пука за всички хора, които ще пипат едни и същи машини, химикалки ище се бутат по опашки, за да гласуват е кретенизъм. Озверял за власт малоумник!

2021.01.05 | 18:56

103

2021.01.05 | 16:50

77
Какво се случи с подписката за импийчмънт на Радев.Не е ли в Народното събрание,с нея тъкмо ще разберем дпс наистина ли си свалиха доверието от него или както винаги лъжат.

2021.01.05 | 16:36

75
Избори наесен 2 в 1 парламентарни и президентски,така ще е по-евтино за данъкоплатците.Това,че на президенто и на бсп всеки ден им се искат избори,не означава нито,че ще спечелят,нито,че имат право на това.Никога повече не се подвеждайте по терористи.
emil enev

2021.01.05 | 16:51

78
Космически нива делят Радев от Борисов, този доблестен патриот. Скоро кликата на недоразумението Радев, ще се изяде от вътре.Падението му ще бъде невероятна гледка за зрителя. Радев ще търка наровете по затворите.

2021.01.05 | 18:54

102
emil enev

2021.01.05 | 17:02

88
80 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.01.05 | 18:53

101
emil enev

2021.01.05 | 17:04

89
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.

2021.01.05 | 18:45

100

2021.01.05 | 17:35

96
Имаме чудесна българска поговорка: “Пази сляпо да прогледнв”! Този невероятен селски простак, пасва идеално на тази наша мъдрост. Селяндуринът вече разбира от всичко, знае всичко, дава съвети за всичко. Всеки тъп, необразован и агресивен чукундур прави точно така.

2021.01.05 | 18:42

99
vivaldo

2021.01.05 | 18:30

98
Бахти и нагляра е този педал Радев когато илезе пред президенството с вдигнато юмруче не му пукаше за хората около него и плюеше жлъч и подстрекаваше към революция тога- ва нямаше ковид19 а днес се загри - жил за хората как ще гласуват.Педал мръсен.
:)

2021.01.05 | 17:38

97
boje, kolko slqp i glupav narod! ....
Ужас!

2021.01.05 | 17:19

95
Няма друг такъв боклук като кирливия потник!
Българин

2021.01.05 | 17:15

94
ГОЛЯМ ПИТЕКАНТРОП Е ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ!!! И ДЕЦАТА РАЗБРАХА, ЧЕ БАН РАБОТИ ЗА ВАКСИНА НА САНОФИ И ПАРИТЕ ЗА РАЗРАБОТКАТА ГИ ДАВА ФРАНЦИЯ Т.Е. БЪЛГАРСКА ВАКСИНА НЯМА Г-Н “зелени чорапки”!!! САМО ДИКТАТУРИ ИМАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ВОЕНЕН -ГЕНЕРАЛ В МИРНО ВРЕМЕ!!! ТЪПИ СМЕ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ИЗБРАХМЕ ТОЗИ КАУН С ПАГОН!!!

Добави коментар

Водещи новини