Борисов обеща 8 милиона за кайсиева градина

  • 04 януари 2021 11:01

  • 5270
  • 53
© Министерски съвет

Имаме най-ниския външен дълг и най-ниския дефицит в Европа. Ще дойдат ваксините. Децата днес тръгват на училище. Прекарахме Коледа и Нова година прекрасно. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на инспекция на спортно съоръжение във Варна.

„Всичко това се прави в условията на пандемия – стадиони, игрища, зали, площадки, за да могат хората да ги ползват“, заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който посети новия спортен комплекс в кв. „Владислав Варненчик“ във Варна. Съоръжението е част от последно изградените инфраструктурни проекти в морската столица. Той уточни, че ще бъдат компенсирани хората, чиито насаждения са пострадали в хода на строежа: „8 милиона авансово за кайсиева градина ще дадем, за да помогнем на хората.“ Според него има възможност около съоръжението да се изгради парк: „Идеята е да има дървета и да стане като парк.“

В новия спортен комплекс в район „Владислав Варненчик“ е изградена многофункционална спортна зала с 280 места и подземен паркинг. В комплекса има футболно игрище, игрища за футбол на малки врати, за баскетбол и волейбол; два тенис корта, алея за бягане, зона за каране на ролери, фитнес на открито, детски кът, паркова зона. Реализацията на проекта е на стойност 7,2 млн. лв. от бюджета на общината. През 2020 г. бяха завършени още два спортни комплекса във Варна  - на ул. „Студентска“ и в кв. „Виница“.

По време на обиколката гражданин благодари на премиера: „Благодарим за всичко, което правите.“

Борисов заяви още, че е важно да се продължи изграждането на пътната инфраструктура във Варна: „След бул. Левски, следва обновяване на бул. Цар Освободител.“

Борисов: Влизаме в 2021 г. с най-нисък дефицит в ЕС

Относно заболеваемостта от коронавирус премиерът беше оптимистичен: „Продължаваме да сме на 24о място от 27 в ЕС.“

Последвайте канала на

Novini.bg
5270 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.01.04 | 18:54

53
За много години в Централния Софийски затвор на доказания от Върховния съд лъжец, комуниста българоубиец Бойко Методиев Борисов! Пожелавам му много любов там!
a

2021.01.04 | 15:13

52
Е, как човек няма да гласува за Борисов, когато знае, че нещо обещае ли се изпълнява. Две години по ред обеща за 10% увеличение на заплатите и стана факт, сега обеща и за догодина. За учители за всичко. Какво обещаха другите и изпълниха преди него. Правителства, след 10 ноември, само кражби. Пълен мандат Станишев, пълен мандат Царя. пълен тройна коалиция, после златен пръст, а преди тях Виденов и Луканов....Ха, ха. Глад и мизерия.
Сава Радев

2021.01.04 | 14:56

51
Болшевишки вкиснали Кауни от цялата страна -- на изборите ГЕРБ ще ви го подаде сух, гответе се да го поемете както подобава на проКремълски рубладжийски минетчии-- тихо , кротко и с финес.
Petyr

2021.01.04 | 14:55

50
Всъщност за последните 30-години Борисов е и най -милеещия и най -интересуващия се М-р П-л на БГ от напредъка на стратегическата инфраструктура . Да припомним , че извади от батака на Гърците лот 4 на магистрала Срума( у-ка преди Кулата/Промахон) . По негово време се завърши и Тракия и Марица , а от Струма остават едва 35 км за довършване . Вижда се че му е мерак и се радва искренно и като малко дете на напредъка . Дано да се запази този ентусиазъм и завършат и посленият у-к на околвръстния път на София ( Бъкстон м-ла Люлин) ........................... Ами драго ми е и на мен ,като гледам как за последните 10 години строим здраво. Не ме интересува колко ,както казват червените, пари са усвоени правилно. За мен е най-важно да пътувам безопасно от т.А до т.Б. Евала!
Иво

2021.01.04 | 14:53

49
БРАВО, БОЙКО, ГЕРБ ГРАДИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ - ВСИЧКО, ИЗГРАДЕНО ОТ ГЕРБ ТРЯБВА ДА ДОСТИГНЕ ДО ГРАЖДАНИТЕ С ВИДЕА, СНИМКИ И МИНИМАЛЕН ТЕКСТ !
Еди В.

2021.01.04 | 14:53

48
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.
Любчо

2021.01.04 | 14:51

47
цър цър .Мишката Радев е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ
Omikron Omikronov

2021.01.04 | 14:51

46
Тролове на неБългарската Съветска Партия ще се скъсат да повтарят подадената опорна точка!Ясно е, че не сте българи,ясно е че сте крадци на каквото може да му дойде на ум на даден човек,ясно е че злобеете против Бойко и ГЕРБ щото ви туриха савака на общественото богатство и не можете, вие нещастните,неграмотни цървулани, да грабите и с г-зовете си,да си тъпчите гушите, банковите сметки и да се осигурявате с пет поколения напред,та да са същите лентяи,паразити и нищоправници като вас!!!Вие просто не сте човешки същества,а не мога да ви оприлича на никакво животно,щото ще обидя и Господ и природата!И най глъмия ,откачения но непредубеден зрител вижда и чува!Така,че който разбрал разбрал!!Хората които управляват света идват на крак в България да уважат ЧОВЕКА и ПОЛИТИКА Бойко Борисов,а родните говеда мучат ли,мучат и с-рът и мажат с всичка сила,ха дано да паднат златните м-ди на коча,та и те като лисицата да се облажат с тях!! Не другари,нищо няма да ви падне,нищо повече няма да крадете,рушите и мародерствате,щото народа се изучи и времената се смениха!!Бойко и ГЕРБ ви вдигнаха летвата за висок скок на 3 метра,така,че и с червено лилава стълбичка да си помагате пак няма да я скочите!! От сега нататък вой,мрак,миризма на сяра,скърцане със зъби и в казаня,дето вашите рогати роднини ви очакват наточили рогата и тризъбеца!! Дърва и вода в Адът бол,не както беше при вашия цоциализъм!! Приятно прекарване,негадяи и сволачи!!!
Емил Караниколов

2021.01.04 | 14:49

45
90 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Mitaka

2021.01.04 | 14:48

44
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, Слави Трифонов остава извън парламента // ГЕРБ приключи БСП. Ако изборите бяха днес: 20,1% срещу 12,5

Добави коментар

Водещи новини