Борисов: Влизаме в 2021 г. с най-нисък дефицит в ЕС

  • 04 януари 2021 09:49

  • 1483
  • 30
© Фейсбук

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е на посещение във Варна, стана ясно от включване на живо във фейсбук профила му. Заедо с него са кметът на Варна Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на и министърът на труда и социалната политика Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е.

"Влизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС и с най-ниския външен дълг. Повече оптимизъм, ваксиниране и съм убеден, че ще излезем от ситуацията", увери премиерът. Премиерът изтъкна, че е минал през "Хемус" по пътя към морската столицата като заяви, че се магистралата се строи активно. "Обещал съм на варненци "Хемус" и мога да кажа, че се строи на макс", коментира той.

"Наблюдаваме ден за ден как се движи пандемията и дай Боже да я преодолеем", каза още Борисов.

"Виждате мерките в другите държави, при нашите съседи от вкъщи не могат да излизат. Ще минат месеци и ще се окаже, че България най-правилно управлява финансите, икономиката и здравните мерки", заяви министър-председателят. 

Премиерът направи проверка в компания за производство на бойлери.  

Влизаме в новата година с най-ниския дефицит и с най-ниския външен дълг в ЕС. Повече оптимизъм, ваксиниране и съм...

Публикувахте от Boyko Borissov в Понеделник, 4 януари 2021 г.

Разгледа и новото рибарско пристанище на Варна.

"Варна беше морската столица, а нямаше рибарско пристанище", каза още премиерът на проверка на едно от пристанищата в града.

"Гледам, че всички булеварди са направени. Имаме ли ненаправена артерия в Аспарухово", риторично попита премиерът, като изрази мнение, че варненци оценяват това, което прави държавата в последните години. 

Благодарение на мярката 60/40 само във Варна са запазени 10 000 работни места, посочи министър Сачева. Платени са 22 млн. лева, допълни тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
1483 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
Иво

2021.01.04 | 14:53

23
БРАВО, БОЙКО, ГЕРБ ГРАДИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ - ВСИЧКО, ИЗГРАДЕНО ОТ ГЕРБ ТРЯБВА ДА ДОСТИГНЕ ДО ГРАЖДАНИТЕ С ВИДЕА, СНИМКИ И МИНИМАЛЕН ТЕКСТ !
Чичо

2021.01.05 | 00:21

30
Какво? Краде в цялата страна?! Бравос бря...Най-после нещо вярно... Сполай ти..
Petyr

2021.01.04 | 14:55

24
Всъщност за последните 30-години Борисов е и най -милеещия и най -интересуващия се М-р П-л на БГ от напредъка на стратегическата инфраструктура . Да припомним , че извади от батака на Гърците лот 4 на магистрала Срума( у-ка преди Кулата/Промахон) . По негово време се завърши и Тракия и Марица , а от Струма остават едва 35 км за довършване . Вижда се че му е мерак и се радва искренно и като малко дете на напредъка . Дано да се запази този ентусиазъм и завършат и посленият у-к на околвръстния път на София ( Бъкстон м-ла Люлин) ........................... Ами драго ми е и на мен ,като гледам как за последните 10 години строим здраво. Не ме интересува колко ,както казват червените, пари са усвоени правилно. За мен е най-важно да пътувам безопасно от т.А до т.Б. Евала!
Демостен

2021.01.05 | 00:19

29
Шо речи: най-пилеещият?! Ашколсун, машалла...
Ерни

2021.01.04 | 14:46

16
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.
Чичо

2021.01.04 | 16:44

28
Хапченцата драги, пак си ги пропуснал..Альоу Карлуково, прибирайте си пациентите, че пак задръстиха Нета с простотията си неземна!!! Вай серсемлар...
Иво

2021.01.04 | 14:56

25
Болшевишки вкиснали Кауни от цялата страна -- на изборите ГЕРБ ще ви го подаде сух, гответе се да го поемете както подобава на проКремълски рубладжийски минетчии-- тихо , кротко и с финес.
Паламар

2021.01.04 | 16:41

27
Въх не думай...Имбецилите пак се развихриха в нета...Падишахът да бранят..Ако не бяхте жалки, определено щяхте да сте смешни..Робите като вас освен тракането на собствените вериги, друго могат ли да чуят?! Айде у лево... Напролет е теста за интелигентност и вече сте се провалили, нещастници...
Жени

2021.01.04 | 15:13

26
Е, как човек няма да гласува за Борисов, когато знае, че нещо обещае ли се изпълнява. Две години по ред обеща за 10% увеличение на заплатите и стана факт, сега обеща и за догодина. За учители за всичко. Какво обещаха другите и изпълниха преди него. Правителства, след 10 ноември, само кражби. Пълен мандат Станишев, пълен мандат Царя. пълен тройна коалиция, после златен пръст, а преди тях Виденов и Луканов....Ха, ха. Глад и мизерия.
Жени

2021.01.04 | 14:53

22
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.
Любчо

2021.01.04 | 14:52

21
цър цър .Мишката Радев е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ
Petyr

2021.01.04 | 14:51

20
Тролове на неБългарската Съветска Партия ще се скъсат да повтарят подадената опорна точка!Ясно е, че не сте българи,ясно е че сте крадци на каквото може да му дойде на ум на даден човек,ясно е че злобеете против Бойко и ГЕРБ щото ви туриха савака на общественото богатство и не можете, вие нещастните,неграмотни цървулани, да грабите и с г-зовете си,да си тъпчите гушите, банковите сметки и да се осигурявате с пет поколения напред,та да са същите лентяи,паразити и нищоправници като вас!!!Вие просто не сте човешки същества,а не мога да ви оприлича на никакво животно,щото ще обидя и Господ и природата!И най глъмия ,откачения но непредубеден зрител вижда и чува!Така,че който разбрал разбрал!!Хората които управляват света идват на крак в България да уважат ЧОВЕКА и ПОЛИТИКА Бойко Борисов,а родните говеда мучат ли,мучат и с-рът и мажат с всичка сила,ха дано да паднат златните м-ди на коча,та и те като лисицата да се облажат с тях!! Не другари,нищо няма да ви падне,нищо повече няма да крадете,рушите и мародерствате,щото народа се изучи и времената се смениха!!Бойко и ГЕРБ ви вдигнаха летвата за висок скок на 3 метра,така,че и с червено лилава стълбичка да си помагате пак няма да я скочите!! От сега нататък вой,мрак,миризма на сяра,скърцане със зъби и в казаня,дето вашите рогати роднини ви очакват наточили рогата и тризъбеца!! Дърва и вода в Адът бол,не както беше при вашия цоциализъм!! Приятно прекарване,негадяи и сволачи!!!
Mitaka

2021.01.04 | 14:50

19
90 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.01.04 | 14:48

18
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, Слави Трифонов остава извън парламента // ГЕРБ приключи БСП. Ако изборите бяха днес: 20,1% срещу 12,5

Добави коментар

Водещи новини