Валентин Николов: Не напускаме Капка заради Бинев или Кунева

  • 27 април 2012 09:32

  • 1219
  • 2
Валентин Николов: Не напускаме Капка заради Бинев или Кунева
©

"Няма нищо сензационно или драматично в нашето решение да се оттеглим от инициативния комитет."

Това заяви в предаването "Преди всички" по БНР напусналият формацията на Димитър Стоянов и Капка Сидерова - Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,.

"Това решение го взехме след проведени срещи с наши съмишленици, симпатизанти и след сериозен размисъл и анализ на ситуацията. Мисля, че е по-добре да се разделим преди да е създадена партията и всеки да върви по неговия път", каза още Николов.

Той добави, че още преди учредяването на инициативния комитет заедно с Димитър Карбов и Огнян Тетимов са били категорично против партията да бъде изградена на семеен признак: "И в моето изказване на учредяването на инициативния комитет казах, че лично аз ще участвам в партия, изградена от демократични принципи, дори решенията да се взимат с 2/3 в устава, който изработихме заедно".

Николов бе категоричен, че нито Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на, нито Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 имат нещо общо с това решение. "Няма да прекратим усилията си и ще търсим новия смисъл на българския национализъм, ще работим за нашите идеи. Нищо не замисляме към момента", категоричен бе още независимият депутат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1219 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
коко

2014.12.03 | 19:09

2
то защото ако бяха предатели щяха да отидат при предателката Кунева

2014.12.03 | 19:09

1
Този черния прилича повече на ром не на Българин.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини