Цветанов: "Републиканци за България" е алтернатива на сегашното статукво, защото не е лидерска партия

  • 19 ноември 2020 23:55

  • 1096
  • 8
Цветанов: "Републиканци за България" е алтернатива на сегашното статукво, защото не е лидерска партия
© Републиканци за България

През днешния ден бяха открити още три офиса на ПП „Републиканци за България“ в градовете Димитровград, Харманли и Хасково, съобщиха от пресцентъра на партията.

В присъствието на председателя и зам.-председателят Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Павел Вълнев бяха избрани и областен и общински координатори. За Димитровград временно ще отговаря Славейко Иванов, бивш общински съветник от ГЕРБ, който ще е общински ръководител, Митко Димитров ще е общински ръководител за Харманли, а областен координатор за Хасково ще е Антон Иванов, който е в политиката от времето на СДС, след което бе част от ГЕРБ, и в предходния мандат председателстваше сесийната група в Общинския съвет на Хасково.

Освен откриването на офисите повод на събиранията бяха и представянето на основните цели на политическата формация - борба с корупцията, привличане на младите и активни хора, защита на бизнеса и икономически растеж основан на пазарен принцип и отстояване на конституционните права на българите в чужбина. Засегната бе и темата с разпространението на коронавируса и изгубеното време, за което вече плащаме със загубата на човешки животи и то ежедневно.

Цветанов: Трябваше да има локдаун, Борисов няма адекватни политики

„Републиканци за България” е алтернатива на сегашното статукво, защото не е лидерска партия и отстоява принципи, които дават възможност на всеки да бъде активен в обществения и политическия живот на страната. Залагаме на експертите, които да дават посланията, а политиците ще ги реализират чрез своите политики в законодателната и изпълнителната власт”, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и подчерта, че сме свидетели не само на корупция, но и на завземане на бизнеси.

Последвайте канала на

Novini.bg
1096 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
XXX

2020.12.02 | 16:28

8
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ
оле

2020.11.20 | 18:28

7
Трябва да сме безкрайно тъпи, за да сменим Нане с Вуте! Не стига ли, че досега бяхме слепи?!

2020.11.20 | 10:13

6
простия физкултурник на какво се надява , той е само един измамник .
Защо?

2020.11.20 | 09:11

5
На снимката се виждат общо 10 симпатизанти, освен репортерите - вероятно част от тях запълващи свободното си време пенсионери, разчитащи на почерпка след мероприятието. Но защо за тази партия се отразява всяко забиване на гвоздей? Вероятно защото се плаща за това на медиите. Но откъде толкова пари, след като дори още няма членски внос? Цецо?!?!?!

2020.11.20 | 08:14

4
Нали и ти беше част от нея боклук.Сега се обевяваш срещу нея.Знаем чеси патерица на ББ.Не ни лъжи.

2020.11.20 | 06:09

3
3мата глупаци

2020.11.20 | 01:34

2
Цветанов ти си по-гаден и от македонците.И теб те чака това,което те полуц
Lissa

2020.11.20 | 00:30

1
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Добави коментар

Водещи новини