Филип Попов: Точката за "Истанбулската конвенция" слага лъжица катран в резолюцията на ЕП

Точката за "Истанбулската конвенция" слага лъжица катран в резолюцията на ЕП. В останалата си част обаче тя покрива реални неща. Това каза пред "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3 Филип Попов - секретар на ПГ на БСП.

Резолюцията се гласува в нейната цялост накарая. Но когато се гласуват точките поотделно евродепутатите на БСП гласуват "въздържал се".

Попов отново каза, че има решение на Националния съвет по отношение на "Истанбулската конвенция", като препотвърди, че БСП не е съгласна и с точката за дейността на ОМО Илинден.

За исканата оставка на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на попов каза, че като председател на НС тя не може да си позволи езика, който си позволява, а трябва да защитава достойнството на конституционния модел.

Филип Попов изрази недоволство, че законопроекти на БСП отлежават с години и припомни, че премиерът не се е явявал в парламента от година и така НС не осъществявало контрол.

За коалиционната политика на партията и "Демократична България" той каза, че коалиция ще правят с формации, които са близки до тяхната визия и програма, затова не вижда как биха управлявали с "Демократична България". 

По отношение на отчета на Главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във, той заяви, че не е доволен от отговорите, защото не са получили конкретни отговорите. Попов обаче подчерта, че е доволен от действията на прокуратурата по отношение на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от

Коментари

  1. 2020.10.18 | 13:51
    На този лицето му прилича на женски полов орган
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет