Борисов маха Румен Миланов и като директор на БОРКОР

  • 23 април 2012 17:32

  • 1412
  • 1
Борисов маха Румен Миланов и като директор на БОРКОР
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г освобождава Румен Миланов и като директор на БОРКОР, съобщават от Министерски съвет.

Докладът на премиера за освобождаването на Румен Миланов и като директор на БОРКОР ще бъде предстаевн на утрешното заседание на правителството.

По-рано днес министър-председателят Бойко Борисов освободи Румен Миланов като съветник в политическия му кабинет и секретар на Съвета по сигурността, но го остави като директор на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет (БОРКОР).

В Народното събрание премиерът Борисов коментира, че работата, особено в БОРКОР, не го задоволява и иска по-добри резултати.
На въпрос за освобождаването на Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след и Румен Миланов Борисов коментира: "Това са съветници в моя кабинет, които съм преценил, че към момента не могат да ме съветват и търсим по-бързо и оперативно ниво".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1412 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.04.24 | 19:00

1
Сигурно ще назначи оня с дезоранта в гъза

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини