Румен Христов: Стремя се към балотаж

  • 14 юни 2011 07:53

  • 962
  • 2
Румен Христов: Стремя се към балотаж
©

"Категорично заявихме, че ще обсъждаме секторните политики. Продължаваме да искаме оставката на земеделския министър, защото проблемите в сектора са най-големи", каза Румен Христов.

"Не сме обсъждали оставката на Цветан Цветанов в СДС. Трябва отново да обсъдим въпросите по вота и днес ще го направим. Ако няколкото секторни политики, които ни притесняват, бъдат променени с избор на подходящи министри. Тоест, искаме корекция в правителството, каза още той.

Светослав Малинов не е предпочитания вицепрезидент, но може да е един от кандидатите. Това ще се реши допълнително, стана ясно от думите на Христов.

Според него основният му противник е кандидатът на БСП. "Очаквам кандидатът на ГЕРБ да е Бойко Борисов", каза Христов.

"Всички български граждани са равни. Кампанията ни ще е лице в лице с хората. Хем е по евтино, хем лично ще искам подкрепата на хората", коментира предизборната си кампания Румен Христов.

"Не мога да влизам в състезание в момента за кандидат-президент и да вярвам, че няма да стигна до балотаж", каза още той.

Последвайте канала на

962 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Владимир, София

2011.10.02 | 17:27

2
Този е много плосък. ББ няма да се кандидатира за президент, защото ще трябва да изостави властта, която много обича. Все пак президента има само представителни функции. Р. Христов искал оставки - искат се, когато имаш реална политическа сила. На следващите парламентарни избори СДС дори няма да влезе в парламента. Дори и сега не сте сила, СДС и ДСБ сте политически пътници. Може би и заради това придобивате все по-еднакъв облик с БСП. А на президентските избори ако Р.Хр. се класира по-напред от четвърти, ще е успех за него. Отдавна загубихте доверието на хората, а с негативни кампании и голи обещания избори не се печелят.
atikomunis

2011.08.30 | 11:38

1
abe mai tozi hristov niko nego vzima za serozen kanbidat no kato na maitap moje da otide na balotaj ako na 1 tur ima podkrepata na dps 300000 glasa na sinite + 600000 hiledi na dps ob6to 900000 niledi glasa toi 6e sigoren u4asnik na balotaj

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини