Караянчева: Иван Гешев може да внесе доклада за дейността на прокуратурата и преди 8 октомври

  • 24 септември 2020 10:36

  • 671
  • 2
Караянчева: Иван Гешев може да внесе доклада за дейността на прокуратурата и преди 8 октомври
© Getty Images (архив)

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във има готовност и може да внесе доклада за дейността на прокуратурата дори преди 8 октомври. Това съобщи председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от трибуната на парламента, като посочи, че вчера е разговаряла с главния прокурор.

В края на юли, по предложение на "БСП за България", Народното събрание реши главният прокурор да изготви и внесе доклад за дейността на прокуратурата за периода януари - август тази година.

Иван Гешев е готов да представи дейността на Прокуратурата пред депутатите

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на съобщи, че в момента, в който докладът постъпи, веднага ще го разпредели на ресорната комисия, за да може да бъде разгледан в кратки срокове и да влезе в пленарната зала.

Вчера на Председателски съвет се разбрахме, че ако някоя от парламентарните групи реши, може да внесе проект на решение за изслушване на главния прокурор и за доклада, който ще внесе за първото шестмесечие, каза председателят на парламента.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
671 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.09.24 | 11:57

1
ПКП , на осми ще сте си у къщи .
всичко е ясно

2020.09.25 | 00:08

2
да влезе у*ития

Добави коментар

Водещи новини