Президентът и министър Каракачанов откриха новата учебна година във Военна академия "Г. С. Раковски"

  • 01 септември 2020 09:57

  • 891
  • 7
© Novini.bg

Президентът и върховен главнокомандващ на Българската армия Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов участваха в церемонията по откриването новата учебна 2020/2021 г. година във Военна академия "Г. С. Раковски", предаде репортер на Novini.bg.

Церемонията започна с изпълнение на националния химн на Република България. Президентът прие почетния строй. Ритуал за здраве и благоденствие беше отслужен от Белоградчишкия епископ Поликарп.

Румен Радев открива новата учебна година във Военна академия "Георги С. Раковски"

През учебната 2020/2021 г. във Военна академия "Г. С. Раковски" ще се обучават слушатели в магистърската специалност "Организация и управление на военни формирования на оперативно ниво" със седем специализации от професионално направление "Военно дело" на факултет "Командно-щабен", както и слушатели в магистърска специалност "Стратегическо ръководство на отбраната и въоръжените сили" на факултет "Национална сигурност и отбрана". През настоящата учебна година ще продължи подготовката на докторанти и обучението на специализанти в курсове за следдипломна квалификация.

По традиция министърът на отбраната и началникът на отбраната ще изнесат и първите академични лекц

Последвайте канала на

Novini.bg
891 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Petyr

2020.09.01 | 12:37

7
цър цър ..Мишката Радев е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ.
Иво

2020.09.01 | 12:36

6
Кръгом и бегом към Сибир и не се обръщай назад. Космически нива делят Радев от Борисов, този доблестен патриот. Скоро кликата на недоразумението Радев, ще се изяде от вътре.Падението му ще бъде невероятна гледка за зрителя.Скоро ще търка наровете на някой затвор .
Иво Георгиев

2020.09.01 | 12:36

5
“принципният и доблестен” пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал
Ерни

2020.09.01 | 12:35

4
ЧОВЕКА С ГЛАВОЛОМНО ПАДНАЛИЯ РЕЙТИНГ. КОЙ ВЕЧЕ ВЯРВА НА ТОЯ ДВУЛИЧЕН ШАПКАР. БЕШЕ В ПОЛША И ПОДПИСА ДОКУМЕНТ, ЧЕ РУСИЯ Е ВРАГ НОМЕР ЕДНО И Е ЗА САНКЦИИТЕ. ДОЙДЕ ТУК И ПРОПОВЯДВА, ТОЧНО ОБРАТНОТО. ТОВА ГО ПРАВИ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ И ЗА ТОВА ВЕЧЕ ИЗМИСЛЕНИЯ МУ РЕЙТИНГ ПОСТОЯННО ПАДА. А И ВИНАГИ ЗАЩИТАВА ПОЗИЦИИТЕ НА БСП. НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ЗАСТАНА ПРОТИВ ТЯХ И НОН СТОП ЗАСТАВА ЗАД НИНОВА И СИЕ
Манев

2020.09.01 | 11:21

3
За друго не става освен да открива и закрива като не пропуска да излее отровата си.

2020.09.01 | 10:34

2
Руменчо глупака !!! Най-простия човек на света.. Пет лв не е изкарал за България.. И настрои българи срещу българите.. Щото му набараха схемите.. НЕЩАСТНИК
Радко е в свои води тук

2020.09.01 | 10:26

1
Ето на такива събития Кауня е най-силен. Изпънал се е като каиш, ударил е контрата сутринта, обрал си е врата, лъснал е чепика и със строева крачка отдава чест с плътно изпъната ръка. Как му липсва фуражката сега ейй. Равнииис, миирно. За посрещане на фатмкака, за поо чест!

Добави коментар

Водещи новини