"Атака" се отметна за вота на недоверие

  • 19 април 2012 13:49

  • 4018
  • 33
"Атака" се отметна за вота на недоверие
© Булфото

Депутатите от партия "Атака" оттеглят подписите си от подписката си за вота на недоверие към правителството за енергийната политика и спиране на строежа на АЕЦ "Белене". Това обяви на извънредна пресконференция лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, предаде БНР.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че в самото начало е бил против участието на партия "Атака" във въпросната подписка, инициирана от БСП и определи инициативата като пиар акция. Осемте депутата от "Атака" все пак са сложили подписите си с идеята, че ще има подписка и за референдум за АЕЦ "Белене", за което са нужни 48 подписа.

"В това отношение обаче БСП бяха некоректни и както виждате сега те развиват една пиар акция, собствена, в която представят идеята за референдум за АЕЦ "Белене" за своя. "Атака" изобщо отсъства от това нещо. Сега щели да правят някакви подписки и подписи в цялата страна заедно с НДСВ. Това вече беше преминаване на всякакви граници, защото точно с НДСВ, които са пък основни виновници за затварянето на блоковете в АЕЦ "Козлодуй". Спомняте си Соломон Паси, който лъжеше, че ЕК иска това нещо и това нещо ние го разобличихме, тази лъжа", заяви лидерът на националистите.

Още днес в Народното събрание ще бъде внесено искането за оттегляне от подписката. От "Атака" не виждат юридическа пречка дебат по вота, насрочен за понеделник, да не се провежда, защото на практика няма нужните събрани подписи. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа отрече днешното решение да е плод на въздействие, натиск от ГЕРБ или във връзка с президента Георги Първанов.



 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4018 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
ПРЕДАТЕЛЯТ СИ Е ПРЕДАТЕЛ

2012.04.22 | 00:36

33
Рядко гледам новини по нашите телевизонни канали, защото обикновено е “бълвоч”, но провидението си знае работата и винаги виждам това, което трябва да видя. Та така, днес гледам новини по Нова телевизия и какво виждам – Волен Сидеров за пореден път доказа, че е фурнаджийска лопата. Достатъчно е да му се плати и той веднага се отказва от позициите си. Никога не съм била член на БКП, нито на БСП и не съм пристрастна. Но фактът си е факт. Тези дни В. Сидеров бе с БСП и внесоха предложение в Прламента по въпроса за АЕЦ Белене, но от ГЕРБ му платиха и той предаде БСП, така като 2005 година предаде НК “ Да живей България”. В сила е поговорката – “Вълкът кожата си мени, но нравът – никога”. Е, досадна съм, но В. Сидеров опорочи всичко Българско и Национално. В наше време, заради него понятието “ ПАТРИОТ” , “ НАЦИОНАЛИСТ” и “РОДОЛЮБЕЦ” станаха мръсни думи. Трагедията на Българската Нация са ПРЕДАТЕЛИТЕ. Това са хората, които през всичките векове, са предавали НАЦИАНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ и са сравними единственно с ЮДА. Но май не съм справедлива, те са по-големи злодеи и от него. Защото Юда се е отрекъл 3 пъти от Христос, но Националните предатели, като В.Сидеров, се отричат от НАРОДА И НАЦИОНАЛНАТА СИ ПРИНЕДЛЕЖНОСТ, ОТ РОДИНАТА СИ , винаги щом им поднесат ПАРИ.
JET LI

2012.04.20 | 21:22

32
ХОРА ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ ТИПА НА ПРЕДАТЕЛСТВОТО ЗА 30 СРЕБЪРНИКА.ВОЛЕН ИМИТИРА БЕЗУСПЕШНО ХИТЛЕР ЧРЕЗ ПРОПАГАНДНИТЕ МУ МЕДИЙ.ЗАЩО ДЕПУТАТИТЕ НЕ СЕ ДОПИТВАТ ЗА НИЩО ДО НАРОДА-ДА БЯХА НИ ПИТАЛИ ДАЛИ ИСКАМЕ В ЕС,ДА БЯХА НИ ПИТАЛИ ЗА АЕЦ-КОЗЛОДУЙ И БЕЛЕНЕ.ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОЗЪЦИ И РАЗБИРАЧИ В ДЪРЖАВАТА, И ЧЕ НАРОДА СМЕ ОВЧАРИ И КОЗАРИ.АКО ИСКАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ОК. НО ДА ЗНАЕТЕ ТОВА НЕ Е АТАКА ИЛИ НА ОТЦЕПНИЦИТЕ ПАРТИЯТА.ТОВА Е ВМРО ЕДИНСТВЕНИТЕ КОЙТО НАПРАВИХА ПРОТЕСТ ПРЕД ДКВР ЗА ПРЕДСТОЯЩОТО УДАРНО ПОВИШЕНИЕ НА ТОКА НЕЩО БЕЗ КОЕТО МИСЛЯЕ ОТ ЖИЗНЕНОЗНАЧЕНИЕ.НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА КОМУНИСТИТЕ И ДЕПЕСАРИТЕ И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ.АЗ НЕ СЕ ПРОДАВАМ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ХОРА В ТЕРИТОРИЯТА КОЯТО ОБИТАВАМЕ(ДЪРЖАВА НЯМА)

2012.04.20 | 18:19

31
само ВМРО остана.Волен е помиар.Дребнав,тесногръд,алчен,егоистичен дупедавец
aralan

2012.04.20 | 15:23

30
Единствените които протестираха против териториалните претенции на Румания бяха партия Атака.вмрото ги нямаше .Истинските националисти са в АТАКА.вмро да правят коалиция с бсп.

2012.04.20 | 13:56

29
Волене помогни на държавицата ни, стана много лошо вече :(

2012.04.20 | 13:56

28
О ,мъка ,мъкааа ! Даже изперкалия Волен изостави БСП ! Сега СерГейчо може да направи нова театрална постановка - "СерГей Баба и четиридесетте разбойника - самички срещу всички ".
Марков

2012.04.20 | 13:56

27
Тука става въпрос за оцеляването на България и няколко поколения занапред да не останат без ток и да се наложи да купуваме ток от Турция---а такива МЕКЕРЕТА като Волен Сидеров тръгнали отново да разубеждават хората и заедно с ГЕРБ да ни тласкат към дъното на блатото. Свършено е с Волен Сидеров и с Иван Костов--от тях става само едни селски пъдари.....................
коко

2012.04.20 | 13:56

26
с Първанов ли сключи договор?С този нищоправец?
топгън

2012.04.20 | 13:56

25
Живях достатъчно при безалтернативния бай Тошо, за да не понасям римейка му бат Бойко. Всички други са крачка напред. Слугата господар, българския Тартюф ни връща във феодално криминалния социализъм. Очаквам Цецка и Фидоска да върнат член първи в конституцията. Няма да им е трудно при прос.....ките в парламента и обществото ни. Живях достатъчно при безалтернативния бай Тошо, за да не понасям римейка му бат Бойко. Всички други са крачка напред. Слугата господар, българския Тартюф ни връща във феодално криминалния социализъм. Очаквам Цецка и Фидоска да върнат член първи в конституцията. Няма да им е трудно при прос.....ките в парламента и обществото ни.
янко

2012.04.20 | 13:55

24
Волен, ако ще се заиграва с БСП, поне да не се заиграва с Гоце, че това съвсем зле ще му се отрази на имиджа!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини