Слави Трифонов: Той има повече дни като министър-председател от Тодор Живков

  • 24 август 2020 17:20

  • 16836
  • 125
Слави Трифонов: Той има повече дни като министър-председател от Тодор Живков
© bulphoto (архив)

"Той е член на Българската комунистическа партия. Той отказва да хвърли партийната си книжка след промените. Той е личен охранител на тоталитарния лидер Тодор Живков. Той нарича Тодор Живков учител, а наученото от него - университет. Това написа в профила си във Фейсбук телевизионният водещ и политик Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Той присъства при откриването на паметника на Тодор Живков в Правец. Той създава партия, в чието ръководство влизат множество бивши партийни секретари и бивши членове на Българската комунистическа партия. Той създава партия, в която депутати стават и бивши агенти на Държавна сигурност. Днес той е министър-председател, а вицепремиер му е бивш агент на Държавна сигурност.

Слави Трифонов: Явно диктаторите четат от един учебник

Той е министър-председател почти 10 години. Той има повече дни като министър-председател от Тодор Живков и е близо до рекордьора на този пост - комунистическия министър-председател Станко Тодоров.

Той обезличи Парламента и управлява еднолично държавата, като всеки важен и нетолкова важен въпрос се решава от него. Той, по подобие на комунистическите лидери, иска да запази властта си на всяка цена. Той, чрез своята партия и управляващото мнозинство, реши от септември Народното събрание да заседава в бившия партиен дом, където продължават да висят съветски символи. Той предложи нова Конституция, в която да се върне текст от Живковската конституция от 1971г., според който право на законoдателна инициатива имат съд и прокуратура. И точно той почита жертвите на тоталитарните режими. Това е чудовищна наглост и цинизъм.

Но това беше вчера. Днес имахме нова случка, изкопирана от старите ленти на комунизма. Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във демонстративно събра 700 прокурори от цялата страна, събра министрите на правосъдието и на МВР, събра депутати, събра членове на Висшия съдебен съвет. И тази уникална сбирка от представители на различните власти, между които иначе имало разделение, беше пазена от цялото полицейско войнство. Та, на тази сбирка главният прокурор цитира следната мисъл на американския президент Ейбрахам Линкълн: “Може да вървим бавно, но никога не вървим назад”.

Тук искам да напомня, че президентът Линкълн има и други мисли. Например, тази мисъл: “Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време", завършва Трифонов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
16836 125

Свързани новини

Коментари 125

Добави коментар
Пешо

2021.01.15 | 15:39

125
Е гати Дзверо! Тоз дзвер иска да ни управлява? Луди ли сте бе хора? Ма я го вижте по внимателно тоя пасва точно за един дом в Карлуково. Голям български срам - Слави политик за сран? Е гати дзверо ! Ужас!
02.09.20

2020.09.02 | 15:45

124
Славчо Трифонов по голям тъпанар от теб няма
Е па каво очаквате

2020.08.26 | 15:50

123
от Славуца? Пищи като прелъстена и изоставена жена.

2020.08.25 | 23:05

118
А кой беше слави трифонов? Някой спомня ли си за него? И какво като Бойко Борисов е бил повече дни премиер от Тодор Живков? Не е дошъл със оръжие на власт. Избиран е 3 пъти. И пак ще бъде избран. За сега в България няма по-голяма партия. И няма алтернатива. Защо всички се упражняват в плюене срещу тях? -- Защото са най -големи. На пролет след изборите ще се броим.
Емо

2020.08.26 | 13:04

122
От както влезна в политиката Слави само плюе. Аз мислех за него да гласувам, изглеждаше разумен човек, но предполагам, че е много лесно и омайващо да се плъзнеш по негативния парапет.. нищо градивно от него.
ИМПИЙЧМАНТ ЗА БЕЗДЕЛНИКА ГУМЕН РАДЕВ,ПРЕВРАТАДЖИЯТ

2020.08.26 | 05:26

119
Ами тъпанар ,ти му правиш реклама на Бойко ,че имал повече дни от Т.Живков.Избира го народа ,а не го назначава БКП.И още ще има .Бойко 4 ще има на следващите избори.Увеличи се отбора ви на мутрите мафиоти с още енин яростен защитник -ФИГУРАНТА на Божков,и пак не можете да го съборите Бойко.Беснеете ,защото помията и компроматите на хванаха декиш,сега метежника изпълнява комантите
слугата на олигарсите

2020.08.26 | 11:29

121
Прав си, рекламира го защото има вакуум под скалпа...
Зики

2020.08.26 | 09:03

120
Като му видя само физиономията на Славито и ми призлява. Нито има интелект, нито визия, нито наризма, а не е ясно какво е и образованието му. С една дума-чалгаджия. Като се сетя, че неговата гърла, днес се мисли за първа дама... леле мале. Не ще и дума, че успя да организира шоу където има и стойносни хора, но не е ясно с какви пари им плаща и как направи първия милион. Хората от подземието излязоха на светло и сега имат претенции да ни управляват. Дали ще го допуснем зависи от всеки от нас.
К у ре

2020.08.25 | 17:40

117
Ако не си забелязал с ретардирания си мозък , всеки над 50г е бил по един или друг начин оплетен от комунизма. Нали това му е идеята. И ти най-малкото си бил комсомолец , ама ми биеш и малко на член ( във всеки смисъл) Важното е какво правиш след това и как, комунис
Чудо голямо

2020.08.25 | 01:49

92
Бил член на БКП... Аз също съм бил, е и... Луканов също беше,Виденов също, ама на тях има запаметени две зими и две национални катастрофи... По важно е какво прави за страната и народа. Дали строи, или ограбва спестяванията на народа и фалира икономиката... Бойко изгради нова България а онези комуняги я грабеха и покваряваха заедно със Слави, проклети да сте....
Бай Хой

2020.08.25 | 16:36

116
По-голям комунист от мен няма и партията ми ГРОБ, която се е засилила към гроба, също е пълна с комунисти, доносници и ченгета.
Станишев също

2020.08.25 | 14:28

115
беше докато си направи далаверката с Хохегер и си купи председателското място в партията на евросоциалистите...
Да изсъхне

2020.08.25 | 01:53

93
ръката на оня дето вдигна юмрук срещу народа,дето насъсква брат срещу брата,на нези дето сеят омраза...Проклети да са довеки родоостъпниците болшевишки!!!
Гражданин

2020.08.25 | 14:10

114
Хора, независимо кога има избори ходете и гласувайте! Недейте да си губите времето в протести, които нямат искания и са оцветени политически и най-вече от купените хора но Божков.

2020.08.25 | 14:08

113
АЛО -О- О- О ...!?Учиндолския череп...!? .... Голям моралист си, няма що ..!? .... А за загиналите деца от дискотеката "ИНДИГО" забрави ли ...? .... Я кажи си сега : .... Защо се покри , след като ТИ поръчваше , а Бързаше, Бързаше ...!? ....Освен мен ... колко души окраде с плащане на половината сума от доставеното и изработеното ...?!! .... Братята от "Ялта" , че и г-н Цв.Барчовски ,лека му пръст , ги влачеха дълго по съдилищата...!!?? И го отнесоха ...!? .... А НАЛИ ТИ ПОРЪЧВАШЕ И СЪВЕТВАШЕ,... !? Главен проектант го раздаваше ...!? Доста народ те е проклел, ...Навсякъде !? Не съм сам !!!... .....ПРОКОБАТА , гледам,вече те е настигнала ! ПРЕЗИДЕНТЪТ ЛИНКЪЛН ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА, ...АКО РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ВОНЯЩИТЕ ТИ СЦЕНАРИСТИ ГО ИЗПОЛЗВАТ ГРАТИС В ТВОЕТО (?) ИЗКАЗВАНЕ...!!! ДА ! ПРАВ Е ТОЙ, ПРАВ Е : "...Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време !" ... ....ЗА ТЕБ ИДЕ РЕЧ, трифонов !? РАЗБРА ЛИ МЕ ?

Добави коментар

Водещи новини