СДС: Всяка партия трябва да избере на кой фронт е - Източния или Западния

  • 18 юни 2020 12:57

  • 429
  • 4
СДС: Всяка партия трябва да избере на кой фронт е - Източния или Западния
© Pixabay

Във връзка с изтеклите в последните седмици записи и снимки, които целят компрометиране на премиера на България, призоваваме институциите, които трябва да се занимаят с тези материали, да стигнат до край. Обществото има право да научи цялата истина. Това се посочва в позиция на СДС.

„Фалшиви ли са или не? Кой ги е направил и кой ги е изпратил до медиите? Това ще даде и отговори на най-важните за страната ни въпроси на този етап: кой накъде тегли България?
Държавата е в един от най-важните етапи след влизането в НАТО и ЕС. На прага сме на Еврозоната и Шенген. Приемането ни там завинаги ще сложи край на опитите на прокремълското лоби у нас да ни върне в руската орбита. Преходът в България никога няма да свърши, докато не се демаскират веднъж завинаги играчите на родния политически терен и техните истински цели“, посочат от СДС.

СДС: БСП и Нинова най-сетне да се примирят, че сме в ЕС!

„Както неведнъж от СДС сме заявявали, откъсването на България от руската прегръдка е болезнен процес за тези, за които е жизненоважно да останем там. Те няма да престанат с опитите си да попречат на пълната и безвъзвратна интеграция на държавата ни в европейските структури“, заявяват от партията.

Преходът в България никога няма да свърши, ако компроматите продължават да заместват реалната политика. Очевидно е, че предизборната кампания вече започна и в това няма нищо лошо. Но нека политическите сили да уважават повече българските избиратели. Време е да започнем да говорим „за“ какво сме, а не „против“ какво сме.

СДС: Време е управляващите в Руската федерация да осъзнаят, че не са властелини на Източна Европа

Важно е да се промени моделът на правене на политика. От дълги години ченгесарските прийоми и компроматната война замениха реалния политически сблъсък. На гражданите се предлага сеир, а не платформи и аргументирани идеи за подобряване на живота им, се казва още в позицията.

„За съжаление някои партии, претендиращи да са десни, неволно или доброволно се превръщат в помагачи на силите, които дърпат България към Евразия. Обръщаме се към тях, защото вярваме, че бъдещето на държавата е по-важно от личните политически амбиции.  Призоваваме ги да размислят дали БСП, Манолова и партии, свързани с олигарсите на прехода, са добра алтернатива за България.

Имаме историческия шанс завинаги да се откъснем от орбитата на Кремъл и да влезем в клуба на проспериращите и богати европейски държави – Еврозоната“, посочват от СДС.

„Предизборната кампания е в ход. И всяка политическа формация трябва да избере на кой фронт е – Източния или Западния!“, гласи позицията на партията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
429 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Богомил Трайков

2020.06.18 | 16:46

4
Коментара е добър. Но ще мине още много време докато народа разбере, че Русия ни е ВРАГ, голям враг, била е и ще бъде докато провежда имперска политика и докато на чело има болни олигофрени - диктатори и убийци. Убийци в истинският смисъл на думата. Никаква демокрация, и чифте атомни патлаци на гол гладен корем.
ТЕ ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ

2020.06.18 | 15:15

3
Оцелелите от СДС-Шайката нямат думата,защото отдавна са на политическото Бунище!
Ааа

2020.06.18 | 14:19

2
Не е честно! На Източния фронт няма тоалетна хартия!
Гражданин

2020.06.18 | 13:54

1
Никакви партии.

Добави коментар

Водещи новини