Румен Радев: Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят усещането за тежки зависимости

  • 09 юни 2020 17:59

  • 4922
  • 78
Румен Радев: Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят усещането за тежки зависимости
© Пресцентър Президентство

Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят усещането за подмяна, за тежки зависимости в изпълнителната и законодателната власт. Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в отговор на въпрос от журналисти в Генерал Тошево за отправените обвинения от Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от към правителството и заявените от бизнесмена амбиции за нов политически проект. По думите на държавния глава подобен политически проект е несериозен и трудно реализуем.

Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители, а още по-смущаващо е, че информацията, която предоставя се потвърждава от представители на правителството, въпреки опитите за неглижиране на фактите, заяви Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, цитиран от президентския прессекретариат.

Помолен да коментира видеозаписа, от който става ясно, че земеделски производители са получавали повече от полагащите им се средства от европейските фондове, държавният глава заяви, че министър Танева е изрекла на глас цялата философия на кабинета – разпределяне на пари на близките до властта фирми без оглед на крайния резултат и прикриване на измамата. "Европейските средства трябва да се разпределят прозрачно и да достигат до работещите стопани, до най-дребните и до средните производители", посочи президентът.

Танева коментира записа, на който дава съвет на производители да не се хвалят с измами с европомощ

Попитан дали приема обяснението "мълчете, за да не ни спрат парите от Европа", Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на добави, че явно "има опити да ни накарат да не вярваме на това, което чуваме, но няма как да стане". "При тези скандали за Брюксел ще става все по-трудно да подкрепя корупционното статукво в България", подчерта още президентът.

Относно евентуалното удължаване на извънредната епидемиологична обстановка държавният глава заяви, че все още няма ясни критерии за действията, които се предприемат в борбата с коронавируса. "Влязохме в това извънредно положение без някакви ясни критерии и излизаме от него рязко също без ясни критерии. Тук за е мен големият риск", допълни президентът.

Последвайте канала на

Novini.bg
4922 78

Свързани новини

Коментари 78

Добави коментар
BG

2020.06.09 | 18:10

1
IDIOT

2020.06.09 | 18:16

4
ДА ! Тиквата е идиот и престъпник ! Радев да го вкарва в пандиза !
Foff

2020.06.09 | 18:15

2
To na vseki mu e qsno 4e ot 90ta dosega se preplitat v politikata kato svinski 4erva. Kato sgazqt luka samo smenqt partiite i vazgledite - kakto Peevski go pravi nai-dobre. Hepten kato sgazqt luka gi nazna4avat kato evrodeputati. Koito izkarva kirlivite im rizi kakto Barekov- sa6to stava evrodeputat. Glaseca mu ne se 4uva otkakto go pratiha v evroparlamenta.

2020.06.09 | 18:16

3
Интригант и ти смука от мръсните пари на божков.
АЗ

2020.06.09 | 18:17

5
На теб, другарю президент, какво ли ти е ясно? Адвокат на Божков. ПОЗОР!

2020.06.09 | 18:17

6
Мръсен, долен МИЗЕРНИК!!!
Българин

2020.06.09 | 18:20

7
Радев ами то целият бизнес в България до произвотство на карфички е на вашата партия БКП вие сте кармично свързани с господа като бошков ганчев бобокови арабаджиеви баневи прокопиевци манджуковци инджовци крушарски венци стефановци Тодор батковци и ред ред други
до Гумен Идиотов Радев

2020.06.09 | 18:20

8
Тези зависимости са на БСП другарю льотчик! Твойта партия защитава най големия изнасилвач и крадец на БЪлгария! Тоя, който нагло говори за "неговия ритон", въпреки културното наследство на България спрям тракийската кулутра e в тясна връзка с те.бе и БСП! Ритонът, колите, к.урвите, парите и БСП са негови1 Ти, друагрю Гадев сигурно ще подкрепиш политическия проект на рзследвания от проку.ратурата с 18 обвинения! Това са зависимости, кретен мръсен резидиращ на Дондуков 2! Пфу, русофилско чучело, предател и родоостъпник, а не президент на РБ!
Главоча Радко

2020.06.09 | 18:21

9
Радко, да кажеш нещо за твоята посестрима по политически убеждения KУРнелка и срещата и с Черепа а? Искам те ТИХ!!
СС

2020.06.09 | 18:22

10
А за твоите интимни връзки какво ще кажеш? Бъди мъж и си кажи какви си ги вършил, а после критикувай другите. Но не си мъж, под натиска на любимата партия даже се ожени.
Абвг

2020.06.09 | 18:30

11
До тия дето пишат речите и дават опорните точки на Румбата Радев : А бе хора.. вие.. пияни ли сте??? Баш днес ли го оставих те да говори за тежките зависимости??! Кака корни не ви ли каза чет Бат Васко ще ги събира днес???! Срамота...... да оставите човека да се излага /не че не е свикнал де... /
Аз български граждани

2020.06.09 | 18:50

20
те не са спрели да се излагат комунягиии нагли дръще крадеца викат кратците. големи журналисти няма що или от президентството им казват предварително какви въпроси да се задават !!!!!!!некс обясни кой създаде тези хора като Бошков ,Бамеви,братята от чрди мяколко дни Арабаджиев и всички олигарси на този въпрос да отговори

Добави коментар

Водещи новини