Марешки към депутатите: Не е време за слаби театрални постановки!

  • 14 май 2020 09:39

  • 1681
  • 2
© Булфото

Не е време за слаби театрални постановки, не е време за дребно политиканстване. Време е за икономически мерки за справяне на последиците от пандемията. Ще подкрепим създаването на комисия за тази цел. Това заяви председателят на Воля Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 от трибуната в НС.

По думите му в НС има просто крещащи и нищо не правещи опозиции, а има и такива, които предлагат добри предложения. "Ще се противопоставим на всяко едно предложение, целящо ограбването на българския народ.

Марешки: С 10 млрд. лева можем да закърпим положението, но не и да решим проблемите

"Докато има и един български гражданин без доходи, а има такива, щом има затворени фирми. Депутатите трябва да се откажат от заплатите си, а партиите от субсидиите си и те да бъдат дарани на медиците или на гражданите без доходи", призова още той.

"Ние сме готови да го направим", отсече Марешки.

Той направи забележка на председателят на Парламента Цвета Караянчева, че масово в пленарна зала не се носят маски. След това заяви, че сме длъжни да се пазим, защото Корнелия Нинова се е изкашляла в залата.

Последвайте канала на

Novini.bg
1681 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.05.14 | 11:44

2
МАРЕШКИ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ - РУСКА ПОДЛОГА.
Тодор Колев:

2020.05.14 | 10:39

1
...чичо, защо кашляш?... ...чичо, защо не кашляш...

Добави коментар

Водещи новини