Марешки поздрави всички български фармацевти по повод професионалния им празник

  • 24 юни 2020 14:25

  • 293
  • 1
Марешки поздрави всички български фармацевти по повод професионалния им празник
© Novini.bg

Лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 поздрави всички български фармацевти по повод професионалния им празник днес, съобщи партийният пресцентър.

По повод Еньовден лидерът на "Воля" е поздравил своите колеги фармацевти за стоицизма, смелостта и професионализма им, демонстриран във времето на пандемия от коронавирус. "Вие, също сте герои от първа линия в борбата с коронавируса", е заявил Марешки, цитиран от пресцентъра на партията.

Веселин Марешки: Поклон пред вас, български учители!

Марешки е подчертал ролята на аптекарите, които по думите му, най-добре виждат усилията и лишенията на хората във време на изпитание.

"Вие сте тяхната надежда за здраве и съпричастност. Бъдете все така добри хора, които са готови да помогнат. Защитавайте с чест авторитета на вашата благородна професия", е заявил Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 по повод празника, цитиран от пресцентъра на "Воля".

Последвайте канала на

Novini.bg
293 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
много

2020.06.24 | 17:28

1
скромно

Добави коментар

Водещи новини