Ангел Найденов от БСП: Вотът на недоверие няма да мине

  • 09 април 2012 14:03

  • 717
  • 0
Ангел Найденов от БСП: Вотът на недоверие няма да мине
©

Вотът на недоверие към правителството няма да мине. Това обаче е най-силното парламентарно средство, чрез което може да се изрази несъгласие, обществена позиция и политическа инициатива, заяви на пресконференция в Перник заместник-председателят на парламентарната група на Коалиция за България Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Той смята, че темата е трябвало по-широко да бъде формулирана. При разискванията обаче е надделяло схващането, че сега е важно да се изрази позиция по спирането на проекта за АЕЦ "Белене", в противен случай тя би могла да потъне.

Не ни притеснява, че бихме останали сами, или само с партия "Атака" в пленарната зала в подкрепа на искания вот, посочи Найденов. По думите му математическото съотношение в парламента е ясно и изненади от крайното решение не се очакват. Според Найденов дебатът по вота ще се състои в последния възможен ден - 23 април, който е първият работен за народните представители след края на Великденската ваканция.

Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен очаква предстоящият конгрес на БСП да изиграе роля на обединяващ фактор и да сложи точка на противопоставянето. След форума социалистическата партия ще търси по-добро представяне на парламентарните избори, когато и да са те, обобщи Найденов.

Последвайте канала на

БТА
717 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини