Волен Сидеров: Борисов променя мнението си по няколко пъти на ден

  • 07 април 2012 10:25

  • 4843
  • 23
Волен Сидеров: Борисов променя мнението си по няколко пъти на ден
© Булфото

Огнян Стоичков и Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. не напускат парламентарната група на "Атака“.

Това заяви пред Нова телевизия лидерът на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Вчера двамата депутати отказаха да се подчинят на решението му да подпишат искането на БСП за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ заради спирането на проекта АЕЦ „Белене“, а в медиите се появи информация, че Стоичков и Пехливанов се готвят на напуснат групата на националистите. В момента групата на „Атака“ се състои от 10 души. Ако и един депутат я напусне, тя ще се разпадне.

В „Атака“ никога не е имало казармена обстановка, заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Той посочи, че Огнян Стоичков и Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. му обяснили, че подкрепят спирането на проекта и затова няма да подпишат искането.

Лидерът на „Атака“ не спести критики към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, като каза, че министър-председателят променя мнението си по важни въпроси по няколко пъти на ден. Сидеров заяви, че за последните 3 години, Борисов говорил пред медиите коренно противоположни неща и за "Белене".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4843 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
maloumnici

2012.04.09 | 14:42

20
много умни хора сте тука. Вие ако толкова разбирахте от всичко, защо сте на тоя хал. Много добре знаете колко се крало от държавата и не протестираше никой. Сега ще си сърбате. МНОГО МРЪНКАТЕ БЕ ЧЕРВЕНИ И СИНИ И ДЕПЕСАРСКИ БОКЛУЦИ

2012.04.15 | 18:10

23
Кой ще ни измъкне от комунизма, бе? Комуниста Боко и комуниста Цецко ли? Наркомани ще ни лекуват от нарко зависимост. Като сте малоумни поне мълчете да не ви се смеят хората.
Даниела

2012.04.15 | 18:10

22
Малоумника си ти, щом се гербав. И не само, че сте малоумни, но сте и нагли до безочие. Скрийте се в мишите си дупки и не се показвайте тъпите муцуни навън, защото много скоро МУТРАТА и сие ще бъдат линчувани, а и вие, техните фенове заслужавате , да ви бъдат размазани жалките глави, съдържащи някакво подобие на мозък.

2012.04.09 | 09:51

9
Добре, че е Борисов, че иначе заминавахме, щяхме да сме по зле и от гърците бунтове и т.н

2012.04.09 | 14:42

21
А бе смешник, я иди да питаш баба ти със сто и петдесет лева пенсия дали се чувства по-добре от гъркините със седемстотин евро? Я обясни на хилядите женици, дето сменят памперсите на гръцките пенсионери, как Тиквата ни е извел пред Гърция. Гледам Боко ще строи нова магистрала, за да поеме износа от България към Гърция и потока от желаещи да работят у нас гърци. Вие герберчетата всички сте за освидетелстване, заедно със оня плачко Боко, дето вече три години го чакам да почне да се държи като мъж.
ПИЧА

2012.04.09 | 09:55

19
БЕЗРАБОТИЦАТА ВОДИ ДО БЕЗПАРИЧИЕ, ТО ДО ГЛАД И МИЗЕРИЯ.КАТО ЧЕТА ДОЛНИТЕ МНЕНИЯ МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАС СА СТИГНАЛИ ДО ХИПОГЛИКЕМИЯ И НЕ ВИЖДАТ ЖАЛКАТА ИСТИНА, ЧЕ СИ ОТИВАМЕ БАВНО, НО СЛАВНО КАТО НАЦИЯ.ХОРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И АКО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ НЕЩО, ЗА ДА СПАСИМ РОДИНАТА СИ ОТ НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ!!!!!
Az

2012.04.09 | 09:53

14
ББ е предател на бг интереси - служи на сащ. ВОЛЕН Е ИСТИНСКИ БГ ПАТРИОТ. ГЕРБ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ЕДИН ДЕН, ЗАЩОТО ТОЗИ НАРОД НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЪГАН БЕЗКРАЙНО. ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЛУГУВАТЕ НА ББ - ПРЕСТЪПНИК ОТ НАЙ-ГОЛЯМА КЛАСА. ТОВА ГО КАЗАХА ЩАТИТЕ В СПЕЦИАЛЕН ДОКЛАД. ДОКОГА ТИ БЪЛГАРИНО НЕ ПРЕСТАНЕШ ДА ВОЮВАШ ЗА БГ НАРОД И ЗА БГ ИНТЕРЕСИ, А ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ВЯРВАШ И ДА ВЪРВИШ СЛЕД ЕДИН ПЕСТЪПНИК. ДОКОГА,ПИТАМ.
ГАДНИ МРЪСНИ ГРОБАРИ

2012.04.09 | 09:52

12
По-добре сме от гърците,само в БОЛНИЯ ТИ ГЕРБЕРАСТКИ МОЗЪК!!!Бунтуват се гърците защото си отстояват правата...не са РОБИ КАТО ТЕБЕ!!!Ходи да му духаш на РАПОНА,ега нахрани семейството ти!!!

2012.04.09 | 09:47

5
Гласеца му не се чуваше на Воленчо докато беше с ГЕРБ, а сега много се активизира нещо. Такива лицемери и двуличници трябва да изчезнат от сцената. Поведението му прилича на ветропоказател на където духне вятъра и той натам, само като смучеше депутатските пари си мълчеше, сега обаче надава вой до небесата само дето има една приказка за лъжливото овчарче и важи 100% за въпросното Воленче. Това че някой си си променял мението по няколо пъти на ден и децата го знаят само тоя дето е въпросния той не го знае по една или друга причина. Та няма нужда национални предатели да ни казват очевадната истина. По добре да си траят и да се заврат обратно в дупката си от която са излезли.
Хари

2012.04.09 | 09:55

18
Виж, тук много смесваш понятията. Обсъжда се конкретна тема, а ти обсъждаш характера на Сидеров. Какъвто и да е, в случая е абсолютно прав. ББ предава националните интереси, и то много долно и безсрамно, и за дълъг период. Това е непростимо.
истината

2012.04.09 | 09:50

7
правилно, нека изберем за още 4 години боко мутрето че да става шоу, Бойко еначара , убиеца на всички българи и на всичко българско , хахахахахах , хората лайна ще почнат да ядат защото нямат пари да си купят хляб ,глупака ще строй още магистрали.И пак не е започнал да говори няколко месеца преди изборите както прави Боко.За още 4 години бойко сигурно ще обяви турския за национален език и страната няма да се казва Рупублика България а българска колония на съединените американски щати.Нека, гласувайте си за мутри после ми ревете за ACTА , за края на енергийната независимост, за цените и заплатите.Поне е готин здрав мъжага, нищо че е полуграмотен със симптоми на деменциялно заболяване.Също и депутатите му са кучки и правят каквото им каже а той прави каквото му кажат евреите от САЩ
f18

2012.04.09 | 09:55

17
Eдни и същи лайна серете но рано или късно клона се чупи тогава няма де има кой да ви помогне
BTV

2012.04.09 | 09:54

16
Абе хора ББ манипулира медиите изкарва Гърците ,че са зле всъщност те пак са по-добре от нас взимат яките пари не плащат за храна толкова колкото нас. В новините на западна Европа нас ни изкарват страна от третия свят за тях ние сме цигани това вярно ли е? НЕ както и ,че Гърците са по-зле от нас. Помощи се дават и на Испания,Португалия и др. ,но по новините не дават за тях. Новините в България са манипулирани. Карбовски направи филм ,защо българите избират гръцката криза пред нашата правето му сметка...
vanko76

2012.04.09 | 09:54

15
ГЕРБ са предатели и само лъжат а да не говорим сикаджията Боко тиквата а освен това си имаме нова коалиция ГЕРБ-ДПС.Не знам как не го е срам тиквата да позволи да се строи джамия за 6 милиона евро и ако това стане Боко трябва да бъде съден за държавна измяна.
Райна

2012.04.09 | 09:53

13
Имаме си нова тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-Сини! между другото, поздравявам Волен Сидеров за смелото решение! на вечни приятели, ни вечни врагове, има само вечни интерси. А интересите на България изискват вот на недоверие и в следващия мандат новото правителство да възстанови проекта АЕЦ "Белене"! Долните сини талибани стават смешни. Какви "руски работодатели" на Атака ви тресат, при положение, че Турция гради 3 ядрени централи, от които поне първата, АЕЦ Акую, е с 4 РУСКИ ядрени реактора?!
Митака

2012.04.09 | 09:52

11
Kaкто дойде на власт бат Бойко, така ще си и замние по царски пример. В момента ГЕРБ не е в състояние да състави самостоятелно правителство, а до 2013 ще му спадне още повече електората. След това следва съставянето на коалиця. Ха да видим с кого ще я направи. За сега само Мартин Димитров е готов да подаде ръка, ама едва ли ще е достатъчен. Коалиция с ДПС, БСП или Кунева ще значи смърт за ГЕРБ, защото те са познати на електората на Бойко като червени продажни кадри. Най-жалкото е, че единствените стабилни политически сили са БСП и ДПС. Едната от тях е в клинична смърт, защото не може и няма да успее за в бъдеще да се реформира, а другата партия се крепи на етническите турци.

2012.04.09 | 09:51

10
Напълно съгласен съм, ГЕРБ в тая криза ни изведе пред Гърците, дето винаги са ни били по развитие, по туризъм и т.н сега те са в криза и се избиват на протестите пък ние сме по добре от тях :D:D:D ^^ а ако на нас еврото ни беше дало тея пари дето ги дадоха на Гърците да не фалират, досега щяхме да сме водеща икономика на балканите !
aha

2012.04.09 | 09:51

8
Когато не дават комиците,търся по телевизиите боко парцала да ме забавлява с простащината си и лъжите дето ги сипе.Най-ме забавлява,че говори смешки и то с един такъв сериозен тон все едно е някой важен.Още повече се смея на тъпаците дето му подпикват от кеф като им се усмихне и изръси някоя популистка фраза и нарече другите популисти ха-ха-ха.Сигурно и парцала се забавлява като гледа простолюдието как му се връзва ха-ха-ха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини