Още трима депутати напускат "Атака"?

  • 06 април 2012 11:07

  • 2120
  • 2
Още трима депутати напускат "Атака"?
©

Депутатите от "Атака" Огнян Стоичков, Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. и Явор Нотев са на път да се отцепят от парламентарната група на партията, твърди "24 часа", като се позовава на свой източник.

Тримата народни представители не искали подкрепят поредния вот на недоверие срещу правителството.

Лидерът на националистите Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че ще подкрепи БСП, тримата обаче са против това и ще напуснат парламентарната група. Дори само още един депутат да напусне групата на "Атака" в Народното събрание, тя ще се разпадне.

Тримата депутати бяха единствените от партията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който останаха на банките и не протестираха с плакати срещу избора на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за президент на България.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2120 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
moni

2012.04.10 | 08:40

1
Ми той Росенчо първо да се научи как да се държи истински, а и да каже за връзките на жена си с фармац. октопод
иван

2012.04.10 | 17:15

2
ти ако ги знаеш и имаш доказателства вместо да стоиш на компютъра иди в прокуратурата,изпрати ги на медиите.всичко останало е бла-бла

Добави коментар

Водещи новини