Младен Маринов с коментар за Волен Сидеров, ще бъде ли глобен Каракачанов и как ще действа МВР по време на Великден

  • 15 април 2020 17:57

  • 6230
  • 14
Младен Маринов с коментар за Волен Сидеров, ще бъде ли глобен Каракачанов и как ще действа МВР по време на Великден
© Булфото

Господин Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се яви със своя адвокат в СДВР и в момента е задържан за срок до 24, за да може прокуратурата да си свърши работата.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, който коментира темата за поредния скандал с лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. "Всички знаете, че в тази ситуация има закон, в който ясно е разписано, че няма право да се разпространява подвеждаща информация за пандемията. Колегите от прокуратуарата са се самосезирали на базата на този закон за изказването на г-н Сидеров. Свободата на словото по никакъв начин не е нарушена в България. Даже според мен сме на едно от първите места по свобода на словото, както сме и на първо място по мерките за справяне с коронавируса. Ще дам за пример Дания - там е збранено да се дава каквато и да е информация за коронавируса", разкри Маринов.

Волен Сидеров се яви в сградата на СДВР, арестуваха го за 24 часа

Той коментира темата и за военния министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, който беше заснет да седи на пейка в парка. "При министър Каракачанов също тече проверка. Той ми каза да се извърши проверка и ако е нарушил законите, да го глобим. Г-н Каракачанов ми обясни, че не е бил наясно дали е парк или градинката, или просто е пейка на алея. Проверката тече и мисля, че  е установено, че г-н Каракачанов е бил в парк. Ако това е така, ще бъде глобен с 300 лева", обяви вътрешният министър.

"В Паничерево изпълняваме заповедта на здравния министър. Изградени са седем КПП-та и прилагаме заповедта. Имаме опит от Банско и това ни помага. Решението за поставяне на дадено населено място се визма от Националния оперативен щаб. Ще изнеса едни данни относно проверките извършени на КПП-та в цялата страна. Проверени са общо 9312 декларации, като при 642 се оказва, че хората, които ги представят, нямат трудов договор а посочената фирма и не работят там, а при 80 хората декларират, че отиват на работа, но реално те са записани като безработни в бюрата по труда. Тези декларации не са проформа.

Сега по Великден над 90% от фирмите няма да работят и призовавам гражданите да не пробват с тези декларации да напускат населените места. Заповедта на здравния министър важи и няма нищо променено в нея. Пак ще повторя, че много голяма част от фирмите няма да работят по Великден и няма да бъдат допсукани граждани да напускат областните градове под предлог, че отиват на работа", категоричен бе Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

"Смятам, че всеки нормален човек разбира, че спазването на мерките е важно за цялото общество. Сега на Великден не трябва да ходим при възрастните ни родиртели, няма да можем да се чукаме с яйца. Трябва да запазим дисциплината по Великден, за да не отиде всичко по дяволите. Трябва да издържим и евентуално след 13 май да има разхлабване на мерките. Има недоволство сред хората, но според мен много голяма част разбират, че мерките са за добро и ги спазват", каза още вътрешният министър.

Младен Маринов: Не е моментът да се наказваме, а да се пазим един друг

"Отпуските на полицаите на терен са спрени. Задачите, които изпълняваме, изискват много ресурси. Искам да благодаря на всички колеги. Справят се отлично. Те са на възможно най-първата линия. Имаме 29 случая на заразени полицаи. Имаме и два случая на излекувани колеги, които вече могат да се върнат в редиците. Към момента мога да кажа, че полицаите са добре оборудвани с предпазни средства. При всички положения ще се мисли за вариант полицаите да бъдат обезщетени за работата, която извършват", завърши Маринов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6230 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
NickName

2020.04.16 | 07:52

14
Защо свинята рекламно лице на Билла не е в ареста???
Козела

2020.04.16 | 00:43

13
Закона е по силен от неговите творци при демокрацията разбирасе.
Козела

2020.04.16 | 00:41

12
Законите не се пишат от полицаите но техна работа е хората да ги спазват по техна заповед.
КОЗЕЛА

2020.04.16 | 00:39

11
Целта на сидерчо е да има повече болни и умрелиТака по лесно може да доиде на власт маминия как се размечтал.

2020.04.15 | 18:24

2
I za kakvo shofiorceto na meto ilienski shte globi volen za tova tce podkania horata da otidat na carkva koeto e sahtoto da hodiat po stotici vav magazinite vav tova bokluk grobarski niama razlika.
Защо лъжеш?

2020.04.15 | 21:40

10
Е къде пък видя стотици хора в магазин? Няма такова нещо никъде в страната. Отделен е въпроса, че Болен има скрит коз за такива случаи - пледира невменяемост и го пуснат - съдът няма право да осъжда някой, който не е с всичкия си.

2020.04.15 | 19:54

7
Идеята му не е хората да отидат на църква,а да прави размирици в държавата. Запомнете - срамна работа няма ,дали е бил шофьор или бояджия ,важното е ,че си върши работата!

2020.04.15 | 21:03

9
За такова нещо мен и теб биха ни вкарали в затвора. Нека да видим какво ще се случи сега с тоя ненормалник. Ако пак му се размине, закривайте я вече тази държава завинаги.
Хъм

2020.04.15 | 20:53

8
Всички без изкючение,от парламента при Волен там ама за много по дълго...
Националист

2020.04.15 | 19:36

6
Кой нормален човек гледа тази телевизия как беше Алфа ли това е телевизията на психично болните така да е наречен .да но и лудите трябва да не гледай фалшиви новени но така е от фалшиви и луди политици АТАКА ПСИХАРИ ХАХАХА
111

2020.04.15 | 18:24

3
Да, ние сме три пъти първи - 111 място.
СОРОС Е И В РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ ..

2020.04.15 | 19:07

5
ПРЕЗ 2006 ПРИ БСП СМЕ БИЛИ НА 40 МЯСТО ...ПРЕДСТАВЕТЕ СИ .....А СЕГА СМЕ НА 100 ....ТОВЕ Е НЕВЪЗМОЖНО , ТЪЙ КАТО ПРИ УПРАВЛЕНИЯТА НА БСП НЯМАШЕ НИТО ЖУРНАЛИСТИ , НИТО РЕПОРТЕРИ ..ИМАШЕ СТРАХ ...ОГНЯН СТЕФАНОВ ГО ПОМНИТЕ НАЛИ ..?!
НЕ ВЕЧЕ СМЕ НО 51 МЯСТО ...ТРОЛЕЕЕ...ЧЕРВЕН .ЯД ..

2020.04.15 | 18:39

4
НЯКОЙ КАТО ЙОНЧАВА И БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ И РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ СА НИ КЛЕВЕТИЛИ ПРЕД ЕВРОПА 10 ГОДИНИ ....СЕГА ВЕЧЕ НЕ ИМ ВЯРВАТ И СМЕ НА 51 МЯСТО ..!
по АЛФА тв на Сидеров

2020.04.15 | 18:20

1
говорят за цитирам ...“ самоубийства заради вируса “....така говорят по АЛФА ...че имало самоубийства в България заради пандемията ! органите да се самосезират ..!

Добави коментар

Водещи новини