Плевнелиев иска обща отбрана със съседите

  • 02 април 2012 20:23

  • 807
  • 1
Плевнелиев иска обща отбрана със съседите
©

България да има обща военна отбрана със съседите. Това предложи президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното на форум в София. Вече има заявки от страна на Сърбия, Македония и Австрия за участие в регионален център за интелигентна отбрана, съобщиха представители на НАТО.

Според Плевнелиев страните в региона трябва да се защитават колективно. Можем да търсим обединение на няколко държави в покупката на следващи отбранителни съоръжения, заяви президентът. Всяка страна трябва да е специализирана в отбраната си и да се допълва със съседите, каза още Плевнелиев. Така родни самолети може да пазят въздушното пространство над Македония например, а техните танкове - нашите сухопътни граници.

В четвъртък Плевнелиев ще представи пред депутатите резултатите от месеца на политическите консултации и ще обяви позицията си по дискутираните с парламентарните сили теми.

Последвайте канала на

807 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Виктор

2012.04.03 | 22:38

1
А какво ще кажеш едно колективно ебане на жена ти.Ти ще бачкаш и ще ми пълниш хладилника,а аз да пълня на жена ти фризера.Рогоносец смотан.Какви са тия приказки от 1001 и една нощ,в които живееш.Ние направо де съборим КПП-тата и да се създаде една нова балканска държава.

Добави коментар

Водещи новини