Горанов: Васил Божков да се предаде, ако е толкова сигурен в невинността си

Парламентът може да свали доверието от правителството, но президентът не. Реакцията на Радев беше на политик, а не на президент. Това заяви министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва пред Диана Найденова и рубриката ѝ "Карай направо" по Нова телевизия. 

"Ако погледнем числата, то ще видим, че държавата се развива много добре – има ръст не само в минималната заплата, но и в средните доходи. Има много показатели, които опровергават тезата на президента, че държавата е в криза", каза още финансовият министър.

Горанов обясни какво ще се случи с България, ако приеме еврото

"Обикновените хора се притесняват, че левът ще се обезцени при преминаването към евро. Нито една държава, приела еврото, не е обедняла, а България ще запази курса си. Политиците трябва да заявят задружно, че няма нищо притеснително в еврото. Референдум по темата за европейската валута няма да доведе до нищо, ако хората не са информирани", разкри Горанов. 

"Всички български левове ще бъдат заменени с еврото в съответното отношение. Инфлацията не е свързана с еврото – колкото по-богати ставаме, толкова повече ще растат цените. Пазарът ще реши дали да продава хляба за 50 евро цента или 2 евро", каза още той.

Борисов: Продължаваме да работим! Приемането на еврото ще е за добро

"Законът за хазарта не е бил грешен, изпълняван е грешно. Законът е прилаган неправилно през цялото време в съглашателство между Комисията и съответните хазартни оператори. Те са декларирали каквото им се е искало, а Комисията е приемала всичко. Комисията по хазарта е единственият орган, който регулира всичко, свързано с хазарта", коментира Горанов темата с окончателните промени в Закона за хазарта. Припомняме, че лиценз за лотарийни игри вече ще получава само държавата. 

Горанов отхвърли обвиненията, че законът е позволявал операторите да не плащат необходимата такса.

"Едва ли аз, министърът на правосъдието или ДАНС сме знаели за случващото се с "Национална лотария" и сме го покровителствали", категоричен бе финансовият министър. 

"Васил Божков твърди, че аз съм знаел за случващото се, така ли се оказва? Да дойде да го каже пред българския съд и ще се докажат нещата. Ако е толкова сигурен в невинноста си, нека се предаде", призова Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

Гешев с нови разкрития за Божков: Нещо май се е почувствал по-силен от държавата

"Не разчитам на случайни събития, не съм търкал билетчета. Наблюдавал съм със съжаление хората, които зареждат гориво за 10 лева, но купуват лотарийни билети за 30 лв.", отговори министърът на въпрос дали е търкал билетчета на "Националната лотария". 

Коментари

 1. 2020.02.23 | 08:39

  Тъпо гербаво копеленце си Горанов !!

  1. 2020.03.01 | 12:26

   той си е протеже на Доган, но иначе си прав, тъп и нагъл.

 2. 2020.02.23 | 21:40

  Ей, наглец, ти ще лежиш с него в една килия!
  Не е луд този дето лапал баницата, а този дето му я е поднася! А ти си му я поднасял, наглец гразен и гаден!

 3. 2020.02.23 | 21:31

  Айде сега журналята да го захапят за туй че тогаз каза,, купуват за 10 евро бензин а търкат за 30 евро билет,, а уж е български министър а говори за евро алоо още не сме приели еврото все още сме в лева

 4. 2020.02.23 | 16:24

  Господин сърмол или сопол ти като знаеше че е виновен защо не го арестува ами сега щото го няма и много се периш. И ти ще трябва да изчезнеш от БГ ако паднете от власт.

 5. 2020.02.23 | 14:57

  Твоят министАр ще бъде публично линчуван- съвсем скоро! Заедно с оня боклук от Банкя, който ни трови всички обикновени българи повече от десет години! Малоумници и боклуци - това е на другарите от Герб електората!

 6. 2020.02.23 | 14:54

  Доверието от вас - безумците - псевдоуправляващи", и се молете да бе ви погне цял един народ, щото мамичката ви ще разгони- до девето коляно! Боклуци!

 7. 2020.02.23 | 09:25

  Герберче горане преварнахте България в кенефът на Европа.........Герб=мафия много лош материал

 8. 2020.02.23 | 08:40

  Тоя защо не е още в ареста като Нено Димов ???

 9. 2020.02.23 | 08:35

  Кой контролира хазарта, Министър на финансите.

 10. 2020.02.23 | 08:01

  ЗАЩО НАПРАВО НЕ МУ СЕ ПОМОЛИШ ДА СЕ ПРЕДАДЕ????И БЕЗ ТОВА ДРУГО НЕ ВИ ОСТАВА????

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет