"Обединени патриоти“ не искат да носят негативите на ДПС

  • 21 февруари 2020 09:32

  • 1638
  • 4
© Булфото (архив)

"Обединени патриоти“ не са съгласни да носят негативите на управлението, което включва ДПС във властта на всякакви позиции, заяви от парламентарната трибуна народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ Юлиан Ангелов по време на дебатите по избора на зам.-председател и членове на КРС.

„Защо Обединени патритои“ трябва носят отговорност за избора на представител на ДПС в КРС? Може би се формира някаква нова политика и ново управление? Днес виждаме в определени общини, че има нови коалиции, при положение, че „Обединени патриоти“ има представители. Ако колегите от ГЕРБ са съгласни да управляват с ДПС, всеки си носи кръста. Ние от „Обединени патриоти“ не сме съгласни да носим негативите на управление, което включва ДПС във властта на всякакви позиции“, посочи още Ангелов.

 

Юлиан Ангелов скочи на "Да, България" заради вояжа на Полфрийман до Брюксел



„Наистина държим, нека и БСП и „Воля“ и независимите народни представители да излязат и да кажат кого ще подкрепят“, заяви още Ангелов.

От БСП зададоха въпроса на „Обединени патриоти“ дали ще напуснат управлението. На това от "Обединени патриоти" отговориха, че не могат социалистите да ги критикуват, защото те два пъти са участвали във властта с ДПС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1638 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
????

2020.02.21 | 11:27

3

"Другарю-господин" Ангелов,НАРОДА ПОУМНЯ!!! СТИГА вече!!! Вървете си!!!

2020.02.21 | 11:47

4

ти има още да учищ, все още си доста тъпичак.

2020.02.21 | 10:06

2

Цял мандат носите негативите на ДПС,че не напускате властта и това ще ви е краят. АнгеловЧе не искате да носите негативите са приказки и манипулации за малоумници

2020.02.21 | 10:02

1

Ангелов разбирам ви и сте прав ,но ДПС дерижира управлението на правителствотои със свои скрити министри и служби в държавната администрация на всички позиции вече 3 години . .Напускайте правителството и нови избори .Това е решението да се отървете от ДПС .

Добави коментар

Водещи новини