Джейхан Ибрямов: ДПС не управлява в коалиция с никого

  • 27 февруари 2020 16:50

  • 870
  • 4
Джейхан Ибрямов: ДПС не управлява в коалиция с никого
© Нова телевизия

Спекулации могат да се правят, особено от националистически партии. ДПС е опозиция в парламента. От трибуната, по време на гласуването на шеф на Комисията за регулиране на съобщенията, се казаха остри думи. ДПС не управлява в коалиция с никого. Така отговори на въпрос за сътресенията между ГЕРБ и ВМРО депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия. 

Припомняме, че скандал в НС се разви само преди дни заради състава на КРС. От "Обединени патриоти" обвиниха ГЕРБ, че влизат в договорки с ДПС зад гърба на коалиционния си партньор.

Депутат от ОП: Не можем да бъдем в ролята на игнориран партньор

"От ДПС бяхме радетел на машинното гласуване. Според закона следващите избори ще се проведат с машини. Ако искаме да се намали субективността и да бъдат елиминирани недействителните бюлетини, то машинното гласуване ще помогне", каза още Ибрямов.

"Ако имаше вариант за смесено гласуване, то щеше да го има в закона. Нагледахме се на хартиените бюлетини", допълни той.  

Кои са плюсовете и минусите на машинното гласуване?

"Готвим се усилено за изборите, нямаме притеснения", разкри още депутатът от ДПС. Джейхан Ибрямов допълни още, че от ДПС следят действията на главния прокурор и скоро очакват резултати. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
870 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
66

2020.02.29 | 10:38

4

Сготвиха ви българите..!...

Шматки

2020.02.27 | 21:18

3

Майката на дпс е бкп ,ама дпс порасна и е самостоятелна и неконтролируема от майка си партия да ни е честит Франкенщаин в парламента. Те пари за нов талон за газ ше сменям крадциии

БСП + ДПС

2020.02.27 | 17:01

1

Двете тройни коалиции с кого бяха, леке такова?
- с НДСВ и БСП, после с Хатакларъ и БСП. Вие със странните имена и промити мозъци сте подчовеци като комунистите и пак сте заедно, но в опозиция.

БСП + ДПС

2020.02.27 | 17:07

2

Ако Ибрямов, Исмаилов, Мохамедов и т.н. отидат в Турция с имената, завършващи на -ов и -ев, там ги гледат като 10-о качество хора. ДПС е феодална мафия.

Добави коментар

Водещи новини