Юлиан Ангелов скочи на "Да, България" заради вояжа на Полфрийман до Брюксел

  • 18 февруари 2020 10:03

  • 684
  • 1
Юлиан Ангелов скочи на "Да, България" заради вояжа на Полфрийман до Брюксел
© Булфото (архив)

Депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов остро разкритикува "Да, България", които организират среща с осъдения за убийството на студента Андрей Монов Джок Полфрийман в Брюксел. Там Полфрийман, който беше освободен почти седем години предсрочно, ще разкаже пред ЕП за своя опит като затворник в България.

Ангелов изрази възмущението си и определи поканата към Полфрийман като "срам и позор".

Джамбазки скочи на ПП "Да България" заради Джок Полфрийман

"Нямам нищо против да канят когото искат и да се говори за проблемите в затворите, защото проблеми в затворите има, това всички го знаем. Въпросът е кого каниш и какво показваш с тази покана. Така наречената "Да, България", които твърдят че са десни, а всъщност показват, че са леви либерали, които са готови да защитават убийците, да покажат, че те са жертвите в даден случай, не защитават самите жертви или близките на жертвите. Защо не поканиха и роднините на момчето, което е убито от Полфрийман? Нека и те да си кажат гледната точка, защо едностранчиво се кани само той?", коментира пред Dariknews депутатът от ВМРО.

Според него това "лансиране на убийци" е недопустимо, в разрез с всякакви морални ценности и с всякаква логика.

"Лично аз съм възмутен. Мисля, че по този начин и с тези действия цялото общество разбра какви са тези хора. Това не са хора, на които трябва да имаш доверие, не само на избори, а по принцип. Не трябва да имат доверие нито на соросоидните организации като Хелзинкския комитет, нито на тези политически партии, които участват в "Да, България". Това е срам и позор“, отсече Юлиан Ангелов.

Angelow подчерта, че и позицията на ВМРО за предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман остава непроменена.

Полфрийман за Джамбазки: Колегата закононарушител май отново е подпийнал

"Надяваме се България да покаже, че е държава, в която хората, които са извършили такива престъпления, понасят цялата строгост на закона. Това е нашето искане и настояване", категоричен бе той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
684 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Керенски,

2020.02.18 | 11:04

1

Аз, също съм възмотен от българите алкохолици в Европеиския парламент и не само....а и за това,че пенсионерите не ни смятат за хора в парламента...г.Караянчева...вдигаме заплатите на...…..ние сме живи госпожо.....вашите Родители,братя и сестри,а нашите пенсии....??.

Добави коментар

Водещи новини