Борисов разговаря с бившия държавен секретар на САЩ Джон Кери

  • 14 февруари 2020 17:57

  • 504
  • 1
Борисов разговаря с бившия държавен секретар на САЩ Джон Кери
© Фейсбук

Евроатлантическата интеграция на Западните Балкани не трябва да слиза от фокуса на международната общност. Това обсъдих с бившия държавен секретар на САЩ Джон Кери преди началото на панела, посветен на сигурността и бъдещето на Балканите в рамките Мюнхенската конференция.

Това написа на личната си страница във Фейсбук премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който участва в Мюнхенската Конференция по сигурността. Ето какво още сподели той:

"Продължаването на процеса на модернизиране и развитие на Западните Балкани означава стабилност и просперитет за този стратегически важен регион. Пред Джон Кери изтъкнах още, че България и САЩ са стратегически партньори, защото искрено споделяме общи ценности, интереси и визия за бъдещето, основана на почиващия на правила международен ред".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
504 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.

2020.02.14 | 18:49

1

Западни Балкани, дрън-дрън! Търси отчаяно кой да му подаде рамо да си закрепи статуквото а цената... Поредните продадени БГ интереси, на кой му пука? :(

Добави коментар

Водещи новини