Хасан Адемов: ДПС винаги сме били за машинното гласуване

  • 12 февруари 2020 16:24

  • 535
  • 2
Хасан Адемов: ДПС винаги сме били за машинното гласуване
©

ДПС винаги сме били за машинното гласуване. Основният проблем, обаче, който трябва да бъде решен, е с правото на всички български граждани да гласуват, независимо къде се намират те. Това коментира Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва от ДПС в предаването “Плюс минус”.

По думите му този проблем трабва да бъде решен със законодателни текстове, в рамките на работната група, в която тези въпроси ще се дикутират. Ако този проблем с конституционните права на гражданите не бъде решен, нашите представители най-вероятно ще се оттеглят от тази работна група, в която има представители на всички парламентарни групи, каза Адемов.

Бойко Борисов: Скъпо ще е, но ще гласуваме машинно!

Притеснява ни това, че не се спазват основни права на българските гражданите, допълни той.

Нашият председател днес приветства идеята на главния прокурор Иван Гешев да има ревизия на приватизационния процес.

Друг е въпросът каква ще е технологията на извършване на тази проверка, каза Адемов. По думите му през годините на прехода най-накърненото усещане, е усещането за липса на справедливост.

Вторият пенсионен стълб работи на капиталов принцип, обясни Адемов втората пенсия. По думите му основната тема е, че има елемент на несправедливост. Основният принцип, който трябва да бъде въведен, според него, е  всеки месец, за който няма внесена осигурителна вносна, да няма редукция.

14 млрд. лева в различен тип активи са натрупани в частните песнионни фондове, заяви Адемов.

Последвайте канала на

Novini.bg
535 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.02.12 | 17:01

2

Хасане, има еламент на бандитска приватизация .Вашия председател не беше ли председател на след приватизационен контрол и какво свърши като беше такъв хасане ,.На това да отговори ,а не да хвали гешев

wtf!?!?!??!

2020.02.12 | 16:35

1

абе, ченге мазно, вашия електорат основно няма!!! за машинно гласуване били.....

Добави коментар

Водещи новини