Ивелина Василева: Вотът на недоверие е обречен

  • 24 януари 2020 09:30

  • 451
  • 2
Ивелина Василева: Вотът на недоверие е обречен
© Булфото (архив)

Четвъртият вот на недоверие срещу правителството в настоящия му мандат, който е на тема околна среда, е ясно, че няма да мине. Това каза в ефира на радио „Фокус“ депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по околна среда и води в парламента Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва.

По думите ѝ вотът е обречен и мъртвороден. Василева каза още, че се надява поне дебатите по него да преминат в конструктивен тон.

Депутатите ще дебатират по вота на недоверие

„От страна на левицата не се чува каквото и да е решение. Това, което чуваме е доста висок и истеричен тон, обвинения, критики. Не им прави чест да се опитват да предизвикват паника сред хората и истерия, за което се използват и неверни твърдения. Спомняте си твърдението, че в България се внасят болнични отпадъци, а се оказа, че става въпрос за три тона миещи препарати“, добави тя.

Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва каза още, че причината БСП да иска вот на недоверие е водната криза в Перник, но по думите ѝ когато е бил обявен режимът там, институциите веднага са се задействали. Тя допълни, че в такива ситуации трябва да се действа държавнически по подобие на кмета на Перник, който се обяви за това темата да не се политизира.

Нинова към управляващите: Не лъжете перничани, че ще решите кризата за 45 дни

Последвайте канала на

Novini.bg
451 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ам гербери

2020.01.24 | 13:56

1

то това е повече от ясно...крайно време е да се спре с тези безмисленни глупости .!тоягите и сопите трябва да заиграят по гърбовете ви и чак тогава ще чуете хората...!мръсни гадове.и гербери и червено-синя помия ,нехайни боклуци .

Ивайло

2020.01.25 | 09:44

2

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Добави коментар

Водещи новини