Искрен Веселинов: Емил Димитров е доказан боец

  • 14 януари 2020 16:30

  • 533
  • 4
Искрен Веселинов: Емил Димитров е доказан боец
© Нова телевизия

Поставиха се доста тежки въпроси и това ще е част от необходимото, за да се изчисти неподходящото и да се гради доверие. Това каза съпредседателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия по повод днешното заседание на съвета на управлаващата коалиция, което на излизане лидерът на НФСБ Валери Симеонов определи като "изключително неприятно".

Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе се натоварва с една вина, за която са работили десетки длъжностни лица в продължение на много години – за да се стигне до един удобен виновен. Трябва да бъде осъзнато, че това, което се случва в Перник, е резултат на една недостатъчно ресурсно обвързана политика, водена в продължение на повече от 20 години, заяви Веселинов.

Социолог: Арестът на Нено Димов беше ритуално жертвоприношение

Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе беше посочен от ВМРО като подходяща кандидатура, той е от гражданската квота. Смята се, че е човек без достатъчна подкрепа и това може да е повлияло върху заключенията за него, отбеляза съпредседателят на ПГ на Обединени патриоти, като добави, че прогнозира оправдателна присъда на Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

Логично беше да бъде направена промяна в правителството след ареста на Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе, но ние не приемаме той да бъде изкупителната жертва, подчерта Искрен Веселинов. Той уточни, че няма информация върху Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе да е оказан натиск, за да подаде оставка.

Освен тежката тема с отговорността на коалиционния съвет имаше и позитивна част – говорихме си за нещата, които е важно да бъдат свършени до края на мандата, поясни Веселинов.

Той коментира и номинацията на Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и за министър на околната среда и водите. Димитров има изключително голям административен опит и доказан характер да се бори с нередностите. Слагаме го в този горещ стол не да потули нещата, а да ги разплете докрай. Ние направихме тази номинация с уговорката той да има подкрепата на всички в управляващата коалиция. Това беше и позицията на премиера – "няма наши, няма ваши, проблемите трябва да се решат", коментира Веселинов.

Ревизоро с първи горещ коментар, след като бе предложен за министър

Не може в 21 век язовири да се източват с едно обаждане по телефона до Бай Иван, който държи ключа за язовира, и да няма следа, добави той.

Попитан дали Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и има необходимия експертен опит, за да управлява Министерството на околната среда и водите, Искрен Веселинов заяви: "Предишния път пратихме Димов като експерт. Този път пращаме доказан боец и човек с политическа подкрепа".


 

Последвайте канала на

Novini.bg
533 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.01.14 | 16:52

1

Това патриорско вемереоско говедо сигурна на ден яде и сутрин обяд и вечер сума ти пържоли ,суджуци за да е пуснал такива бузи на нехранимайковец

2020.01.14 | 17:09

2

abre za emilco ne e mnogo sigurno tce e boec no vij za ciganskiat premier e absalutno sigurno dokazano tce e mutra I prestapnik.

Веселин Василев

2020.01.14 | 18:11

4

Ако не можеш да пишеш на български обърни се към внучката си тя ще ти помогне...

2020.01.14 | 17:39

3

Като не публикувате всички мнения по свободни и честни медии ставате към българското общество

Добави коментар

Водещи новини