Ген. Атанасов припомни крилатата фраза: Егати правителството, щом аз съм му вицепремиер!

  • 14 януари 2020 15:25

  • 7326
  • 6
Ген. Атанасов припомни крилатата фраза: Егати правителството, щом аз съм му вицепремиер!
© Булфото (архив)

Интересен коментар по темата с рокадите в правителството направи лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров. Той припомни думите на бившия вицепремиер и министър на транспорта Нейчо Неев.

Неев се прочу с фразата: "Егати правителството, щом аз съм му вицепремиер"!, цитира го Атанасов.

Днес от Демократична България излязоха с позиция относно случващото се в сектор екология и кризата в Перник. От формацията обръщат внимание, че водната криза няма да се реши със смяната на министъра. Напомнят, че Европейската комисия е заплаши България със санкции заради проблеми в сектора.

Емил Димитров - Ревизоро ще е новият екоминистър

"Към настоящия момент спрямо България са отворени множество наказателни процедури от Европейската Комисия в сектор "Екология", за които е нужно институциите да действат спешно, но най-вече - компетентно и адекватно на изискванията на законодателството на Европейския съюз", се казва в позицията на ДБ.

"Провалът на правителството в ресор "околна среда и води" не може да се смята за персонален и отговорност за този провал ще носи цялото правителство на ГЕРБ и ОП, начело с премиера, от когото зависи да докаже политическата си воля за реални реформи. Днешното политическо решение на Коалиционния съвет тласка страната ни в още по-мръсно и неблагоприятно за здравето и природата бъдеще", категорични са още от формацията.

Днес след Коалиционен съвет бе обявено, че правителството предлага депутата Емил Димитров - Ревизоро за нов министър на екологията от квотата на Обединени патриоти. Ревизоро е член на ВМРО. Ако бъде одобрен, той ще замени на поста вкарания в ареста Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе. Междувременно от ВМРО отново казаха, че не приемат цялата вина за кризата в Перник да бъде стоварена върху Димов.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7326 6

Коментари 6

Добави коментар
Едо

2020.01.16 | 11:41

6

ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ НЕНАСИТНИТЕ ДУШМАНИ НАБЛИЖИ!

Едо

2020.01.16 | 11:40

5

ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ НЕНАСИТНИТЕ ДУШМАНИ НАБЛИЖИ!

Боце

2020.01.15 | 20:54

4

Прости, неграмотни, тъпи, некомпетентни, злобни, това е цялата пасмина от герб и оп. Българи, ако не се освестете и тази измет от властта не изметете, нищо добро не чакайте за ВАС и БЪЛГАРИЯ. Времето е дошло не го пропускайте.

Дидо

2020.01.14 | 18:37

3

Егати демократите щом другаря Атанасов е водач

vice versa

2020.01.14 | 15:56

2

Basi i generalskia cin shtom az sam general!

Aтанас Атанасов

2020.01.14 | 15:51

1

Егати партията ДСБ,щом аз съм и лидер

Добави коментар

Водещи новини