Румен Петков се срещна с президента на Ливано-Българския бизнес форум

  • 13 януари 2020 17:25

  • 737
  • 2
Румен Петков се срещна с президента на Ливано-Българския бизнес форум
© АБВ

Обстановката в Близкия изток обсъдиха на среща председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и Ахмад Аладин, президент на Ливано-Българския бизнес форум.

По време на разговора бе изразено общото разбиране от необходимостта за мирно решаване на проблемите, а ескалацията на отношенията между Съединените щати и Иран би била дълбоко вредна и в световен мащаб и особено за региона.

В АБВ пак недоволни от енергийните проекти на България

По време на срещата бе постигнато съгласие, че сегашната ситуация в Ирак, Иран, Сирия и Ливан трябва да намира решение чрез преговори и по мирен път. Затова общото становище е, че силното решение за Ливан при правителствената криза е формиране на експертно правителство, при което да няма политическа доминация, особено от крайни формации.

АБВ с питане до Министерството на енергетиката

Саад Харири е способен да подбере експерти, които да работят и за просперитета на Ливан, и замира и сигурността в Близкия изток, като цяло, посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Срещата беше осъществена със съдействието на Анастас Терзобалиев, съветник в ПП АБВ по отношенията с Близкия изток и арабските страни, съобщиха от пресцентъра на АБВ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
737 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кико

2020.01.14 | 12:59

2

Румен го е питал:Ако посета Ливан, имали шадраван?

2020.01.13 | 21:27

1

Във Ливан се крият братя Галеви,отдавна се знае.А тази среща,дали е случяйна със Петков и Ахмад Аладин.

Добави коментар

Водещи новини