Омбудсманът Диана Ковачева организира приемна за граждани в Кърджали

  • 29 ноември 2019 14:48

  • 235
  • 0
Омбудсманът Диана Ковачева организира приемна за граждани в Кърджали
© Омбудсман на Р България

Омбудсманът Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент и екип от експерти към институцията организират изнесена приемна в гр. Кърджали. Срещата за граждани ще се проведе на 4 декември от 13.00 ч. в офиса на местния обществен посредник Расим Муса, съобщиха от пресцентъра на омбудсмана.

В същото време от офиса на Общественият посредник на Община Кърджали съобщиха, че ще бъде организирана работна среща с участието на омбудсмана и обществените посредници от страната.

Диана Ковачева на форум за детското правосъдие: Честно е да извадим дебатът за детското правосъдие извън латентната фаза

По предварителна информация ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с инициативи за постигане на промяна в статута на обществените посредници, обмяна на опит и обсъждане на сходни практики в общините в дейността за защита правата на гражданите и планиране на общи действия за издигане авторитета на институцията обществен посредник и разширяване на мрежата на обществените посредници в страната.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
235 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини