Всички на крака в Министерския съвет в памет на Ламбо

  • 27 ноември 2019 11:05

  • 1042
  • 1
©

Премиерът и всички членове на кабинета се изправиха на крака в памет на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в. Те го почетоха и с едноминутно мълчание. Това стана в началото на днешното заседание на Министерския съвет.

Маестрото, както го наричаха всички, почина в 00.15 ч. във Военномедицинска академия. В социалните мрежи десетки изразиха съболезнования за загубата на обичания актьор. Сред тях бяха освен лидерите на политически сили, но и депутати, актьори и журналисти.

Почина Стефан Данаилов

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че Ламбо му е бил добър приятел.

"Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в беше мой добър приятел, голям актьор и човек! Смъртта му е голяма загуба за българите ", каза премиерът.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1042 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.11.27 | 12:56

1

Нищо чудно, последните 10 години са опит за реставрация на социализма под водачеството на един който скоро яде шамарите в САЩ.

Добави коментар

Водещи новини