АБВ проведе в Плевен първият семинари с участието на представители на партията в органите на местното самоуправление

  • 23 ноември 2019 14:35

  • 770
  • 4
АБВ проведе в Плевен първият семинари с участието на представители на партията в органите на местното самоуправление
© АБВ

Първият от поредица семинари с участието на представители на ПП АБВ в органите на местното самоуправление проведе партията в Плевен, където се събраха кметове на населени места, общински съветници и кметове на общини, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Основните анализи бяха насочени към оценката на изборното законодателство и необходимостта от стартиране на дебати веднага, които да доведат до внасянето в НС на продукти, които да позволят до края на сесията на парламента да бъдат приети сериозни и солидни нормативи, създаващи предпоставки и условия за провеждане на почтени парламентарни, местни и президентски избори“, посочи председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Пред медиите той коментира, че в противен случай внушението у гражданите за обреченост на изборния резултат.

Румен Петков: Организацията и провеждането на вота са провал на ЦИК

През следващата седмица ПП АБВ ще представи своите предложения за промени в организацията и провеждане на изборите на вниманието на ръководството на парламента, на президентството и парламентарно представените политически сили.
„В сегашния си вид изборното законодателство дискредитира изборния процес, поставя под съмнение обявения изборен резултат и оставя нелегитимни избраните органи и с тежки съмнения за манипулиране“, посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Избраният кмет на община Батак Петър Паунов встъпи в длъжност

Кметът на Мездра Иван Аспарухов, който има четири мандата зад гърба си, подчерта необходимостта от насочване на усилията по размразяване на процеса на децентрализация на местната власт. „За целта е много важно държавата да регламентира финансовите си ангажименти към общините. Всичко останало е начин на държането на общините във финансова зависимост и подчинение“, добави Аспарухов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
770 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.11.23 | 18:15

4

Румбата е минимум на 4 големи!!!

MAduro

2019.11.23 | 15:26

3

Погледа на Руменчо казва всичкохахах,много водка пих снощи :D

Стефчо

2019.11.23 | 15:19

2

Това са най добрите специалисти по шадравани и фонтани!

Уффф,наздраве

2019.11.23 | 14:55

1

А дали изплолза фонтана на центъра ??? И нагледа ли си хотелчето???

Добави коментар

Водещи новини