АБВ: България няма договорена цена на газ от 1 януари

  • 24 декември 2019 12:17

  • 975
  • 4
АБВ: България няма договорена цена на газ от 1 януари
© gettyimages (архив)

България остана единствената държава в Европа, която няма договорена цена на газ с „Газпром експорт“. Разговорите в Санкт Петербург продължават с трагичен за Николай Павлов и „Булгаргаз“ резултат. Трагедията ще платим ние, българските граждани и българската икономика.

Това пише в официално прессъобщение от пресцентъра на ПП АБВ, което публикуваме без редакторска намеса:

"Министър-председателят, продължавайки да държи този човек начело на „Булгаргаз“, показва, че е част от схемата за грабеж – или го уволнява, или краде с него. Друго обяснение няма. Ние от АБВ предупредихме преди дни, че целта в преговорите с „Газпром експорт“ трябва да бъде намаляване на цената на газ с 15%. Всяко отстъпление от тази позиция е в ущърб на интересите на икономиката и на гражданите, които ползват газ и в услуга на портмонето на всички знаем кои".

Русия и Украйна сключиха газов мир

Този провал ще го платим всички ние. И ако ние, българите и българската индустрия не разберем това, резултатите за нас ще стават все по-лоши, ще плащаме все по-скъпо тогава, когато Украйна договори възможно най-добри условия за себе си с Русия, при много ясни взаимоотношения между тези две държави".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
975 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.12.24 | 14:10

1

KOI BIAHA TEZI - ПП АБВ,----?????

2019.12.24 | 19:11

4

Пияният, който пикае в шадравана на Плевен.

Дочоолу

2019.12.24 | 16:13

3

За да договорим цени като на Украйна и Германия ни трябва намаление на цената с 50, а не с 15 процента. Затова се борим, а не за жълти стотинки.От догодина кеф ти газ от всекъде, нема вече монопол на Газпром или който и да е

Уча се

2019.12.24 | 15:04

2

Какво всъщтност казва Петков ?!

....."в услуга на портмонето на всички знаем кои"

Кой, другарю Петков ?

Ако Вие знаете, ние не знаем !

Кажете кой или замълчете !

Страхлив неудачник !

Добави коментар

Водещи новини