Избраният кмет на община Батак Петър Паунов встъпи в длъжност

Избраният кмет на община Батак Петър Паунов встъпи в длъжност, съобщиха от пресцентъра на АБВ.

На официална церемония и първото заседание на Общинския съвет той пое за пети пореден път управлението на общината. Петър Паунов благодари на съгражданите си за гласуваното доверие и заяви, че работата му с Общинския съвет на Батак ще бъде в съгласие и за благото на жителите на общината. „На 27 октомври свършиха всички партийни пристрастия. Аз съм кмет, избран от всички вас и за мен партийната принадлежност приключи. И както и досега, кабинетът ми е отворен за всички, независимо от политическите му предпочитания“.

Молебен за здраве и благополучие на Общинския съвет, на кметовете и населението на Батак отслужи Негово светейшество Пловдивският митрополит Николай. В словото си към членовете на местния парламент митрополит Николай припомни, че властта е преди всичко отговорност, тя не се взема, но е дадена от Бога. Той дари на Петър Паунов икона с образа на Исус Христос – пътят, истината и живота. „Господ Исус Христос, който да бди и да благославя община Батак с мир, благоденствие, здраве и душевно спасение“.

Официални гости на събитието бяха председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Петър Паунов беше кандидатурата на ПП АБВ за местния вот.

Коментари

  1. 2019.11.07 | 11:57

    Като гледам обкръжението му го съжалявам. Горкото момче, заобиколено от разни пикантни пияници.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет