Андрей Новаков е новият лидер на ГЕРБ-Благоевград

На свое редовно заседание днес Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ избра евродепутата Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна за областен координатор на ГЕРБ-Благоевград. Новаков е дългогодишен член на структурата на партията в Благоевград, както и бивш областен координатор на МГЕРБ. В момента той е втори мандат евродепутат от ГЕРБ/ЕНП.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ също така определи Росица Димитрова за ръководител на общинската структура на партията в Благоевград. Областен административен секретар на ГЕРБ-Благоевград ще бъде депутатът Даниела Савеклиева.

Андрей Новаков отговори на Радан Кънев за АМ „Струма“

В края на следващата седмица новото ръководство ще бъде официално представено пред актива на партията в Благоевград на областно събрание. На събитието ще присъстват представители на всички общински структури на партията в Благоевградска област, както и членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

За Сандански Изпълнителната комисия утвърди Стоян Стоев като общински ръководител на структурата.

Коментари

 1. 2019.11.22 | 15:35

  Редови член съм на ПП ГЕРБ, но не смятам за удачен избора на Андрей Новаков за координатор на ГЕРБ Благоевград. Много го уважавам като депутат в ЕП, върши много работа там, но трудно ще отстоява тези две високи длъжности, съмнявам се, че ще бъдат изпълнявани ефективно и двете. Две дини под една мишница... , но това е само мое мнение.

  1. 2019.11.22 | 16:12

   Единствената работа която свърши бе да се вози на камион до Брюксел. Пребори ли пакета Мобилност? НЕ. То си беше ясно че няма, беше ясно че го карат да го прави. И това му е заслугата. Нищо лично, добър и свестен човек е, родолюбец е, но друго не.

 2. 2019.11.22 | 15:34

  Тоя е оня с камионите!

 3. 2019.11.22 | 15:28

  ПОВЕЧЕ НЕ ПОДКРЕПЯМ ПО-ГЛУПАВИ ОТ МЕН.

 4. 2019.11.22 | 15:26

  Благодаря не пуша

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет