Андрей Новаков отговори на Радан Кънев за АМ „Струма“

  • 19 ноември 2019 15:30

  • 1313
  • 3
Андрей Новаков отговори на Радан Кънев за АМ „Струма“
© ПП ГЕРБ (архив)

Няма как друг все да е виновен, ако потвърждаваме най-тъпите клишета за нас българите и то от ЕП. Това написа във "Фейсбук" профила си евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна

"Без значение дали Григор е отпаднал от Уимбълдън или ЕК иска допълнителни разяснения за АМ „Струма“, преди да я финансира. И двете са преодолими. Истинският проблем е, когато се атакуваме един друг при първата трудност. Истинският проблем е, когато го правят политици.

Над нагона за повече лайкове стои България и интересът на народа. И може да подхождам със студентска наивност, но мисля, че хората са ни пратили първо да служим на този интерес, после на егото си. За тази цел обаче трябва да си годен да ги различаваш.

Радан Кънев обясни защо е внесъл петиция срещу изграждането на АМ „Струма“ в ЕК

АМ „Струма“ трябва да има и ще има. Въпросът е от коя страна ще запишем имената си, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и - на тези, заради които я има или на тези, въпреки които я има", пише още Новаков. 

Припомняме, че в Европейския парламент бе внесена петиция, която има за цел да спре изграждането на АМ “Струма” през Кресненското дефиле.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1313 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.11.19 | 18:48

3

Радан Кънев се доказа, като истински българо-мразец и боклук. Не може да се изправяш срещу собствената си страна, която ти е дала всичко, което си. Никога не плюй в кладенеца от който си пил вода.

Рада дълбоката

2019.11.19 | 16:26

2

Кой беше ти бе хомодандит, че задаваш въпроси?
Смешна партийка разклонение на СДС мафията и маша на "черният Ваньо", партийка с 1-2 % на парламентарни избори. Наглост и безочие!

предателите на България

2019.11.19 | 15:50

1

ДееБъ за пореден път доказват комунистическата си и антибългарска същност!

Добави коментар

Водещи новини