Каракачанов към Кънев: Не сте изпратен в ЕП, за да обслужвате интересите на розово-зелените марионетки

За пореден път алогичен коментар от Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Отново хули срещу нещо, което ние в България се опитваме да направим, за да подобрим живота на над 200 хил. хора, които живеят в югозападната част на страната. Това написа във „Фейсбук“ лидерът на ВМРО, министър на отбраната и вицепремиер Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Ето цялата публикация:

Г-н Кънев, спрете да петните името на България в ЕП. Не за това сте изпратен в Европарламента, нито да обслужвате интересите на розово-зелените марионетки, които взимат милиони, за да броят мравките в Кресненското дефиле, докато гледат планината от луксозните спа хотели. Същите тези, подкрепени от същите като Вас ултралиберали от ДБ спряха строежа на втория лифт в Банско и изядоха хляба на хиляди семейства, на стотици малки и средни предприемачи в региона. Сега Вие, очевидно приемайки героичната поза на техен говорител, твърдите, че се застъпвате за важните за бизнеса проблеми, докато в същото време заставате срещу държавата си и икономическия напредък на целия район. Жалко е предвид поредната демонстрация на антибългаризъм, че на табелката с името Ви в ЕП стои и името на България. Държавата ни има нужда от АМ „Струма“.

Радан Кънев обясни защо е внесъл петиция срещу изграждането на АМ „Струма“ в ЕК

Хората в региона имат нужда от икономически растеж, който може да се постигне с адекватна за динамиката на ЕС инфраструктура. Сега работещият път е единствената връзка с част от Югозападна България. Ако стане бедствие, авария или проблем, засягащ националната сигурност, този регион може да се окаже напълно изолиран. Знаете ли колко хора губят живота си всяка година по трасето именно заради неговата натовареност и липсата на алтернативен път? 235 жертви през последните години и над 500 катастрофи.

Давам Ви информацията. Или и това не Ви интересува? Като мислите, че има проблеми, направете си труда като евродепутат да видите какво може да помогнете. Спрете да си вадите евтини политически дивиденти, като подритвате живота на шофиращите през дефилето и като саботирате опитите на правителството да подобри жизнения стандарт на стотици хиляди българи в Югозападна България. И искам да разбера Вие какво предлагате? Да похарчите още няколко стотици милиона повече за тунели и други съоръжения. Добре – Вие ли ще ги дадете или Вашите зелени приятели, които така и така взимат добри траншове и харчат едни безотчетни пари. Едва ли! Отново българският данъкоплатец трябва да извади сумата за Вашите претенции. Сума, която може да е достатъчна да се изгради и другата проблемна връзка – тази с Видин. И там живеят български граждани, г-н Кънев.

Коментари

 1. 2019.11.21 | 12:20

  Радан Кънев е срам за България! Всички заблудени българи, които поради някаква странна причина са подкрепили „Демократична България“ сега трябва да се срамуват и да си дават сметка за какво нещо са гласували!

 2. 2019.11.20 | 16:49

  Намирам за изключително долно човек, изпратен от хората в ЕП да работи против тях! Радан Кънев веднага трябва да напусне ЕП и да се завре в мишата си дупка, заедно с всички фалшиви зелени.

  1. 2019.11.20 | 18:34

   Зелените не са ви виновни! Има одобрен от ЕС проект за тази магистрала - ако не греша - още преди 10 години! Но, понеже "нашите" строители нямат нужната квалификация да го изпълнят - затова този проект не се изпълнява! И затова искат да се промени - за да могат "нашите" да вземат парите! Иначе отдавна да е изпълнен!

 3. 2019.11.20 | 18:28

  Браво, крайно време е някой да измете тези боклуци на бунището на историята а не да хи праща да представят България срещу огромна заплата. За нищо не стават а даже имат претенции.

 4. 2019.11.20 | 17:34

  Кънев не е някоя българска медия, да ѝ дръпнете кайшката и да млъкне. Кофти е, когато някой покаже каква е далаверката и се размирише, нали? Не вие Каракачановци сте го пратили там и не е ваша думата какво да прави. Неприятно е да има някой без контрол, нали? Обединени родоотстъпници такива.

 5. 2019.11.20 | 17:26

  Радан Кънев не е бил агент на ДС като теб. Не е бил издигнат от мутри и ченгета, водещи България към изолация и конфликти.

 6. 2019.11.20 | 17:26

  ИМА САМО ЕДНА СВЕЩЕНА КРАВА И ТЯ ЩЕ СИ ХОДИ.

 7. 2019.11.20 | 17:01

  Вие трябва да сте обединените крадци. Само вземате ,грабите и Ви боли за народа. За кво са ни тези американски самолети??? Колко взехте,за народа нищо,долна сган ,само за вас.

 8. 2019.11.20 | 16:55

  Мисля,че сте от един дол дренки:Единият слугува на краваре, другият - на джендърмеристи.

 9. 2019.11.20 | 16:44

  Типичен тоталитарен 6оклук, за който всички, които не са бивши доносници са ултралиберали, соросоиди, илюминати, ционисити, джендъри и рептили.

 10. 2019.11.20 | 16:26

  СИГУРНО РАДАН КЪНЕВ Е ВИНОВЕН, ЧЕ МУТРИТЕ ОТ ДС СА НЕКАДЪРНИ И КРАДЛИВИ?

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет